DR750 ja DR800

Pets9555
Tsikkel: Suzuki DR 800s

Re: DR750 ja DR800

Lugemata postitus Postitas Pets9555 »

Tere Doktori sõbrad!

Mul nimelt on Dr 800 aastast 1994. Masin on igati lahe ja aus relv kulgemiseks metsateel, kruusal ja pigilindil. Mulle igatahes see ratas meeldib!

Täna tekkis rattaga, mingi jama. Hommikul sõitis ilusti Tartusse, peale poole päevast seismist ja siis käivitamist, mootori soojendamist, hakkasin sõitme. Sain sõita ca 20 meetrit ja pill seisis. Tõmbas täis ja peale seda enam käima ei läinud nagu tavaliselt. Peale ootamist ja käiamist sain siis ratta paukuma ja lõpuks ka käima. Siis avastasin, et nendest väikestest voolikutest, mis karbusside alt tulevad voolab bensiini. Voolab nii, et kord ühest ja siis teisest (mitte korraga mõlemast), aga pidevalt voolab. Kui kraan kinni keerata siis ei voola. See kütuse leke ei sõltu sellest, kas mootor käib või mitte, igal juhul voolab!
Kütet voolab nii palju, et ei hakanudgi koju sõitma. (crash)

Kas asi võib olla selles, et karbussis on nõel kinni jäänud või milles see jama olla võib? Kuidas asja lahendada?

Jama ka selles, et ratas on hetkel Tartus ja mina Viljandis. Reedel saaks minna asja vaatama ja proovima!

Tervitades Pets.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”