võrriga pikemale reisile
Moderaator: Moded
võrriga pikemale reisile
tere kas keegi oskaks soovitada mida on vaja võrril et pikemaid maid sõita?Kas ta peab ka korralikult vastu?
-
- Tsikkel: Zr7
- Asukoht: tallinn-rapla / Jawa suzuki vx800 honda nx650 suzuki dr350 suzuki xf650 tdm850 zr7
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: võrriga pikemale reisile
Loe teist Motomaaniat, seal kirjutab kuidas võrri ja mopi spets Oldmopeed Rigaga Rootsis käis.SKy15 kirjutas:tere kas keegi oskaks soovitada mida on vaja võrril et pikemaid maid sõita?Kas ta peab ka korralikult vastu?
mees jääb alati iseendaks
K...t peab küll võrr pikemaid otsi vastu- ise sõitsin võrriga 5 aastat tagasi sõbraga Raplast viljandisse ja tagasi(kilosid kokku oli kahepeale 140). Mõtlesime ka, et jookseb kokku aga ei- 4 tundi + 5 põiepeatust sinna sisse arvestada. Ja kütust läks meil 7 liitrit. See oli sõit- kannikad kolm päeva valutasid peale seda. Kunagi tahaks võrriga euroopa reisile minna- ja peab vastu ka. 

K...t peab küll võrr pikemaid otsi vastu- ise sõitsin võrriga 5 aastat tagasi sõbraga Raplast viljandisse ja tagasi(kilosid kokku oli kahepeale 140). Mõtlesime ka, et jookseb kokku aga ei- 4 tundi + 5 põiepeatust sinna sisse arvestada. Ja kütust läks meil 7 liitrit. See oli sõit- kannikad kolm päeva valutasid peale seda. Kunagi tahaks võrriga euroopa reisile minna- ja peab vastu ka. 

-
- Tsikkel: Honda CB400T ´80
ma soovitaks panna võrrile "traktori magneeto" , kui mul endal see peal oli siis nagu tundus, et on parem säde KOGU AEG olemas, ei ole süüte kruttimist... paned paika ja nii ta on! ise olen sõitnud maximaalelt ühte jutti võrriga kuskil 10- 12km täpselt ei tea...5-6km peal jahutasin ka! mul oli probleem bensiinis v paagis... karpa tõmbas sitta täis ning düüset vaja kogu aeg puhastada... selle lahendasin filtri vahele panekuga! viimati kui sõitsin töötas nagu kellavärk, (hetkel müüdud) <--- KAHJUKS 

[quote="agent007"]ma soovitaks panna võrrile "traktori magneeto" , kui mul endal see peal oli siis nagu tundus, et on parem säde KOGU AEG olemas, ei ole süüte kruttimist... paned paika ja nii ta on!
Mõtetu,originaal süütemänguga saab ka edukalt mootori laulma.Ja pole suurt võõrkeha kah parema jala juures.
Mõtetu,originaal süütemänguga saab ka edukalt mootori laulma.Ja pole suurt võõrkeha kah parema jala juures.
-
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
kui ilusti töötab siis igaks juhuks tasub teine süütemäng kaasa võtta.
kui pole varem teinud siis ise annab teda täpselt tuksuma saada (nii et ikka jääbki nii tööle, mitte et iga 100 m. tagant tuleks segukruvi keerata), vii mõne vanamehe juurde kellel võrr on, suurem osa ikka teavad asja hästi, nad elu aeg võrriga kalal käinud.(vähemalt siinkandis on nii)
kui pole varem teinud siis ise annab teda täpselt tuksuma saada (nii et ikka jääbki nii tööle, mitte et iga 100 m. tagant tuleks segukruvi keerata), vii mõne vanamehe juurde kellel võrr on, suurem osa ikka teavad asja hästi, nad elu aeg võrriga kalal käinud.(vähemalt siinkandis on nii)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.