Biker.ee foorumist - teata vigadest
Re: Biker.ee foorumist - teata vigadest
macintosh kirjutas:mart211 kirjutas:noone kirjutas:Miks osad postitused liiguvad siia-sinna? Uusi teemasi tekib nagu seeni peale vihma.
Miks ei võiks postitused jääda sinna, kus nad on olnud (väike OT ei ole põhjuseks).
Tüütuks juba muutub. Tead, et seal teemas oli sellest asjast juttu, aga järgmine kord kui tahad sealt edasi selle kohta lugeda, on see sealt ära tõstetud ja mõttetult uue teema alla pandud. Eriti imelik tundub, kui tehtud mingi eri uhke pealkiri ja siis seal nutused kaks, kolm posti.
Miks?Ka minul tekkis selline küsimus. Mina vist tegin sellega algust, kui selle "kuidas kukkumist ära hoida" teema tegin, kuna seda juttu tekkis õnnetused mootorratastega teema alla päris palju. Nüüd juba 3lk. Kuid peale seda on teema veel neljaks tõmmatud, seda mina kommenteerida ei oska.
Ja mina tegin sellest uue teema, sest üks alustas keset kukkumise juttu küsimusega, et kuidas "liikluses silma paista", millele järgnes kohe hunnik vastuseid juba uues võtmes. Kuidas kukkumist vältida ja kuidas liikluses silma paista on ikka väga erinevad teemad.
Arvan, et need võiksid siiski kokku jääda. Hiljem on hea ühest ja samast kohast saada mitme asja kohta infot (on ju omavahel seotud).
Minu arust on nüri lugeda ja otsida midagi kümnest erinevast teemast, lihtsam kui need samas kohas olemas.
Kui tahate nii väga midagi muuta, siis kustutage sealt vahelt mõttetud postitused a´la( +1, smailid, või muud mõttetud kommentaarid). Et asi oleks asjalik.
Sellest samast johtuvalt ettepanek. Teema Rumalad küsimused - Tehniline.
Arvan, et ei ole vaja teha mitut (kümneid) erinevat teemat selleks, et küsida rehvirõhku, poldi kinnitamise tugevust, kuidas cbr´il küünalt vahetada vms.
Kui sellised lihtsad küsimused ja vastused on koos, on asi palju lihtsam ja ülevaatlikum. Teemat sirvides (ka aastate pärast), saad teada nii mõndagi, mis meelde jääb ja endal pärast vaja läheb. Aga erinevates teemades orienteeruda ja otsingut kasutada (foorumi otsingusüsteem ise on juba kivi ajast ja ei ole eriti kasutaja sõbralik), et endale vajalik leida, on mõttetu peavalu praegusel kujul. Lihtsam ongi uus teema teha (mingi mõttetu jälle) ja seal küsida, vastuseks üldjuhul, et seda juba küsitud miljon korda ja kas otsingut ei oska kasutada.
Ühesõnaga, arvan, et ei ole vaja teha miljon erinevat teemat. Hoidke asi lihtne ja lihtsalt jälgitav, ka uutele kasutajatele.
Terv.,
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.