Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Soome tsiklimehed
skiiboy kirjutas:Kas keegi Kirkkonummelt või Matinkylä lähedalt ka on?
Kas ema ei luba kaugemale sõita? Kunagi keegi otsis sõidukaaslast keha kolme lõpus, ilmselt tahtis ümber abc tankla sõita, et oleks ema silme all!
Kõik, kes sõitmas käivad elavad mööda Helsingit, Vantaat ja Espoot laiali, nii, et võid ka sina tulla kodu juurest kaugemale.
Tulin just sõitmast, üksinda!
Tuono kirjutas:skiiboy kirjutas:Kas keegi Kirkkonummelt või Matinkylä lähedalt ka on?
Kas ema ei luba kaugemale sõita?
Kunagi keegi otsis sõidukaaslast keha kolme lõpus, ilmselt tahtis ümber abc tankla sõita, et oleks ema silme all!
Kõik, kes sõitmas käivad elavad mööda Helsingit, Vantaat ja Espoot laiali, nii, et võid ka sina tulla kodu juurest kaugemale.
Tulin just rsõitmast, üksinda!
ma täna mötlesin kas minna ringile, uisutama või süüa teha, võitis viimane
-
Teema algataja
Ma ei olnud see nädal veel sõitnud tsikliga, ainult jalgrattaga ja täna oli ka kaks valikut, tsikkel võitis
-
- Tsikkel: zx6r 03´
Ylivieska kandis pole kedagi siit foorumist? Või on kõik seal lõunapool
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 2012
Tuono kirjutas:skiiboy kirjutas:Kas keegi Kirkkonummelt või Matinkylä lähedalt ka on?
Kas ema ei luba kaugemale sõita?
Kunagi keegi otsis sõidukaaslast keha kolme lõpus, ilmselt tahtis ümber abc tankla sõita, et oleks ema silme all!
![]()
Tulin just sõitmast, üksinda!
Küsimus oli kas keegi on või ei ole, ei ole mingi probleem yksi ka sõitmas käia, või vantaale või kuhu iganes sõita, point oligi selles et kas leidub kedagi veel siitkandist et saaks siit koos trippida sinna kus kõik sõitu alustavad. poleks igav pärast yksi tagasi sõita.
Keegi täna muidu on sõitma minemas?
-
Teema algataja
99% kindlalt ei l6ppe s6it seal, kus algas, vabalt v6ib sinu kodu juures l6ppeda, nii, et pole vahet v6id ju alati yksi kohale tulla
Ja ma ei saa täna tulla, lähen autorallit vaatama.
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Aga siis võiks varsti minna.Pool kuus Tikkurila shellis.Väga hilja peale ei viitsi jätta sõitu.Kes on tulija,tuleb kohale.
-
Oli ka plaan täna sõitma minna, aga siin sajab hetkel vihma ja paistab et paremaks hetkel ei lähe. Homme hea ilma korral keegi viitsib sõita?
-
Krt.Ei tulnud kedagi sõitma. Üksi oli ka hea kurve kallutada.Homse kohta ei oska veel midagi öelda.Äkki läehen homme penijt hüppama.
ähh ma jüst tulin sõidust, praegult uurin õlle kõrvale visiiripealt uusi satika liike,sai täna tavapärasest pikem ring tehtud nii öelda ette ära, siis saan homme rahus
gr
illida ja jüüa
EDIT:vähe hiljem,tegelt mind pole kah mõted tülitada nagu tuonotki,sest mul on pühapäeval pohmakas
-
Sõidumehi leidub küll,aga mitte täna.Homme küll võiks minna tiirule.Kui kellelgi on võimalus tulla juba päeval,oleks päris hea.Siis teeks ühe korraliku tiiru,aga kui ei,siis laupäeval pikale tiirule.Load jäeti veel see kord alles,aga järgmine kord lubati 30 päeva.
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Kas meil veel söidumehi leidub vöi on juba köik oma load hoiule andnud?
Kui teised on andnud, siis Nõel kindlasti mitte. Liiga kallid nad mulle.
Aga see selleks. Homme peale tööd kohe Eesti ja vaatab tuleval nädalal.
-
Teema algataja
reinz kirjutas:Kas meil veel söidumehi leidub vöi on juba köik oma load hoiule andnud?
Tiirult tagasi, sai koos Soomes elavate rootslastega sõidetud kuna eestlased ei viitsi sõitma tulla
-
Kas kellelgi tagaistuja ka kaasas on? või sõidavad kõik yksi? Homme saaks ise u. kella 6 paiku tulla kuskile.
-
Teema algataja
skiiboy kirjutas:Kas kellelgi tagaistuja ka kaasas on?
või sõidavad kõik yksi? Homme saaks ise u. kella 6 paiku tulla kuskile.
See aasta pole veel kellegil olnud (eelmine aasta üks käis korra sõitmas kellel oli "seljakott", rohkem teda pundiga sõitmas ei ole näinud), ma ei võta kedagi peale, kellel pole täisvarustust kuna juht (mina) vastutab "seljakoti" eest
-
Hei hei.Kas keegi oleks huvitatud tsiklitega minema pühapäeval Hämeenlinna autode drifftimis võistlust vaatama?Kui oleks,siis hommikul üheksa ajal paneks minema.Tagasi võiks tulla kõrvalisi teid pidi.
Laupäeval 11.8.2012 korraldab Hooligan Fighters Riihimäel B-ilta endal minek snna väiksema pundiga. siin vähe infot: http://www.facebook.com/events/220551861400495/
-
Keegi täna sõidab siis?
-
kumar kirjutas:Kuhu plaan oleks sõita?Siis peaks kohe liigutama hakkama.
Mul pole õrna aimu ka:) kus kohas tavaliselt kallutamas käite?
-
Kas Tuusula shell sobiks,või Tikkurila shell? kaua aega läheks,siis oleks kohal.
-
Tikkurila shell sobiks, u. 18:15? ma ei oska öelda kaua kirkkonummelt sinna sõidab.
-
krt, ma mõtlesin 19:15, olen sinna poole teel.
kumar kirjutas:Mida see homne üritus endast kujutab?
[youtube][/youtube]
-
Teema algataja
varmox kirjutas:Laupäeval 11.8.2012 korraldab Hooligan Fighters Riihimäel B-ilta endal minek snna väiksema pundiga. siin vähe infot: http://www.facebook.com/events/220551861400495/
Kui tsiklitega minek siis liituks ka!
Tuono kirjutas:varmox kirjutas:Laupäeval 11.8.2012 korraldab Hooligan Fighters Riihimäel B-ilta endal minek snna väiksema pundiga. siin vähe infot: http://www.facebook.com/events/220551861400495/
Kui tsiklitega minek siis liituks ka!
minek on tsiklitega ikka. täpsustan veits hiljem, et mis kellast on minek ja kus koguneda!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.