Muudatused A kategooria taotlemisel

Kasutaja avatar

m2ikret
Tsikkel: Yamaha yzf-r1 2005

Re: Muudatused A kategooria taotlemisel

Lugemata postitus Postitas m2ikret »

Paneks enda poolse kommentaari ka siia..
1)Aru ma ei saa ,et miks just need kellel 2 aastat on a2 load olnud võivad kasvõi järgmine aasta taodelda täis A katti, miks mitte ka mina kes tegin eelmine aasta suve alguses load ära aga nüüd uue seaduse järgi mis jõustub siis jaanuarist peaks ma ikkagi see aasta need load ära tegema juhuks kui ma tahan ikkagi endal selle suve lõus osta ilma "piirajata motut"... okey poogajooga see 51 euri uuesti arkis maksta.Aga miks just peab olema 2 aastas see aeg..üsna nõme..
2) D kategooria läheb samuti 24 nda eluaastani....Oman Ise A(a2)BECE kategooriaid ja olen 22 a vana. Miks mitte siis juba ka raskeveok koos haagisega panna 24 nda eluaastani...saan aru jah ,et bussijuhil suurem vastutus a la 50 inimesega ringi sõita ,et kui midagi juhtuma peaks aga samas kas ma siis ei või CE kategooriaga hullem olla ,et 'sõidan umbes vastu bussi vastutus samasuur ju ... Suht lampi teema mina ei saa aru sellest lollist seadusest..

Oman just ise hetkel "25kw " lube ja ratas ka "25 peale piiratud" ja ajab marru see värk..
Muidugi teen ära selle täis A kategooria aga lihtsalt ei mahu pähe see vanuse värk...Äkki keegi oskab konkreetse vastuse anda,et miks võib see põhjus olla va ,et inimestel pole muud teha kui idiootseks muutuda oma seadustega..

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”