Põlvekaitsmed
Re: Põlvekaitsmed
Põhimõtteliselt jah oleks vaja kaitsmete pärast, aga mitte ainult. Need põlvesukad tunduvad sellised asjad, mis võivad tõenäolisemalt liikuda üles/alla (mis muidugi ei tähenda, et pesu ei võiks liikuda), kui pesu. Seetõttu pigem otsingi just pesu. Pole tegelikult neid sukki proovinud, võibolla on tõesti head. Teine aspekt on see, et mul sõidupüksid on kaheosalised ning kui sisemine kileosa välja võtta, siis ilma pesuta sõites õmblused hõõruvad natuke ebamugavalt vastu sääri ja reisi. Ma ise loodan, et pesu peaks seda probleemi natuke parandama ning pakkuma natukene kaitset tuule ja külma eest.
bitter kirjutas:Ferrum kirjutas:Ma soetasin ca kuu tagasi sellised http://motopost.ee/detailid.php?2274. Olen väga rahul ning kes Tallinnasse/Tartusse ei satu ja proovida tahab, kuidas istuvad, siis pole probleemi.
PS! Otsin pesupükse. Kel pakkuda, andku märku!
Kui sa põlvekaitsete pärast pesu otsid (?) siis põlvesukad - knee brace (unders)leeves - on hea mõte. Kasutan neid Thor Force-de all.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.