Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Soome tsiklimehed
Kew kirjutas:ma juba jõudsin plaanid ümber teha. nii et isegi ei jõua
vähese huvi tõttu..
Rohkem ma eestlastega sõitma ei tule (v.a. Mardiga), üks hullem, kui teine
tuono ma sinuga sõitma ei tule,pole vaja pärast foormis sõimata saada
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Yamaha R1 TURBO
Tuono kirjutas:Kew kirjutas:ma juba jõudsin plaanid ümber teha. nii et isegi ei jõua
vähese huvi tõttu..
Rohkem ma eestlastega sõitma ei tule (v.a. Mardiga), üks hullem, kui teine
Lle loe teinekord jutt läbi ja vaata mis kellani ootama pidime, ma nägin sind sest elan korval majas aga kui välja tulin panid juba minema! Teised joudsid kohale ja soit oli äge, puudust sinust keegi ei tundnud, void kasvoi prantslastega söitma minna, kui eestlastega ei kölba!
-
Teema algataja
Ma ei ela seal kõrval ja ei vaata sõiduajal arvutisse, esimene kellaaeg oli 17.30 aga hiljem muutsid ära!
-
Tuono kirjutas:Ma ei ela seal kõrval ja ei vaata sõiduajal arvutisse, esimene kellaaeg oli 17.30 aga hiljem muutsid ära!
On ju täiesti normaalne et inimesed hilinevad, eriti kui mõni tuleb kaugemalt jne. alati on olnud väike varu aeg. Aga kui Sa ei kannatanud oodata rohkem kui 4 minutit siis jah pead ka edaspidi arvatavasti üksi sõitma.
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Tuono kirjutas:Kew kirjutas:keegi hilisemast kellajast ja tuomarinkyän ABC-sse tulekust on huvitatud? kl 19:00 siis
Ma tulen, käisin korsos ära aga kedagi polnud ja enam ma nii kaugele ei hakka kunagi minema, kui inimesed kellaaegadest kinni ei pea!
Olin 17.27 seal ja sõitsin 17.34 minema kuna kedagi ei olnud (üks somm oli busaga)!
Krt.Kui 2 min ei jõau enam oodata,siis on see su enda viga:Olin 17.36 kohal.Kas sa ei tea,et kui kogunemine on täis tund või pool tund,siis oodatakse üldiselt 15 min,et kõik"nii- nimetatud sõidumehed oleks kohal".
-
Tänased kurvid kallutatud.Väga hää oli.Tänud Kerstile ja Janarile.
Kulla mehed,saage aru,et 19.00 jääb juba hilja peale kui pikemale tiirule minna.Pole ju mõted mingi 30-40 kildisele tiirule minna.Siis võib oma kodu tankla ümber ka tiirutada ja kella 20.30 tagasi kodus olla.
-
kumar kirjutas:Tänased kurvid kallutatud.Väga hää oli.Tänud Kerstile ja Janarile.
Kulla mehed,saage aru,et 19.00 jääb juba hilja peale kui pikemale tiirule minna.Pole ju mõted mingi 30-40 kildisele tiirule minna.Siis võib oma kodu tankla ümber ka tiirutada ja kella 20.30 tagasi kodus olla.
-
Tervist.Kas homme sõidu mehi oleks pikale tiirule või on kõik läinud eesti,või oma tsikkli juba talve garaazi ära paigutanud?
Mõned kuud tagasi oli sõitjad rohkem,iga päev tahtis keegi sõitma minna,et ei jõudnud ära käia.
mina soovika küll täna s6itma minna, oleksin kell 12.00 kuskil kohal. nimelt pean kodust jalga laskma paariks tunniks, naine fotograaf ja lööb platsi puhtaks
igaljuhul sätin ennast ABCsse 12ks. Eks siis näha ole kas tuleb kedagi v mitte...
-
Terekest.12 ei jõua,sest eile polnud huvilisi ja sai teised planid tehtud.Õhtupoole oleks küll aega.Kella aega ei oska veel öelda.Peale lõunat vaatan,et kas keegi tuleb sõitma või on juba siis sõitmas käidud.
eks andke teada, mu number siin olemas. ma nagunii tiirutamas kuskil.
Me "kasetuka"-ga saame Motoneti ees kokku (keha 3 ääres) ja siis sealt tiirutama, kes soovib v6iks ühineda, mul sinna poodi ka korra asja, et helistage. 15.00 v gramm hiljem v6iks seal olla, andke siis mu telefonile teada kui tulemas olete.
-
- Tsikkel: Suzuki SFV650 Gladius
Tee mis tahad aga üle 176 km/h ei lähe, lükka kas või jalgadega hoogu juurde aga vähemalt oli hyvä sää.
täna oli supper ilm jh,patt oli kohe varustusega sõita kuigi poes käisin plätatega
sai rannas käidud ja ujütud, praegult ajab grilli lõhn aknast sisse,kle tujüla kui sa linnast needikad ei leija, saad minu jüüres ära teha oma tööd kui soovid,asun päälinnast 45 kilti,niguinii tahad tiirutada jü
ma täna käisin üksi lohjalt salo lähedal teboili ja sealt helsingisse,ilm oli ilus ja polnud väga palju putukaid kes kiivri klaasi ära määriks
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
tänane s6it tehtud, kihvt oli, sai esimest korda kruusa s6idetud, suht ebakindel ikka. Homme kell 11.00 Tikkurila Shellist (kehä 3 ääres) läheb pikemaks s6iduks. Kohal Kumar, Kasetuka ja mina. Minu number siin olemas, kes tahab tuleb, annab ehk ette teada ka, sest vb siia enam ei j6ua lugema. Selline on PLÄN A
saan aru sõit sõiduks,aga sa soovisid veel teenuseid jü t*** minge m**n* raisk koomikud ikka siin
t*** teenuste all ma mõtlen et needi püssi tahtis saada ,keas aidata saab
-
Teema algataja
ssxs kirjutas:saan aru sõit sõiduks,aga sa soovisid veel teenuseid jü
t*** minge m**n* raisk koomikud ikka siin
![]()
Mis sa jaurad, mine magama, muidu ei jõua hommikul kella 11-neks shelli
ei 11.00 ma ei jõua kindlasti,ma veel vaatan millal ma ärkan a muidu täitsa pandav ilm paistab homme
-
Teema algataja
ssxs kirjutas:ei 11.00 ma ei jõua kindlasti,ma veel vaatan millal ma ärkan
a muidu täitsa pandav ilm paistab homme
Homse ilmaga on jh parem panna, kui sõitma minna! http://www.foreca.fi/Finland/Helsinki/tenday
Mis värk soomes riietega on? Läksin eile linnavahele tõllerdama sõpradega, kuna puhaste särkide arv oli suht piiratud siis tõmbasin Alempoiste support särgi selga(esimest korda kandsin soomes). Rongi peale siis ja kõik vahivad nagu hiinaimet mind,ok vahet pole, tuleb siis piletimüüja ja nii kui suu lahti tegin, et pilet osta, kukkus sõimama samal ajal särgile osutades, et hull kaak olen, sõidan jänest, laamendan ja räuskan pidevalt rongides jne. kuulasin karp lahti seda fuuriat millestki nooti jagamata, lõpuks tegin kuidagi sellele emasaurusele selgeks, et see on võimatu ja et ta ajab sassi kellegiga. Kesklinna siis ja esimesse baari minnes saadeti ukselt juba soojalt pikalt, et olen liiga täis, olin kaks krdi õlut aint joonud, järgmisesse kohta siis ja seal teatati viisakalt, et suppordi kirjadega ei lase nad kedagi sisse. tsiklivendade maine on siin laes igatahes
S6it tehtud, väga broo. Kohal siis lisaks eelnevatele mainitutele ka Janar. 275km, vihma, päikest, friikartuleid ja nalja
-
Ma sain kruusa ka ca 10 km. Aga äge oli ikkagi, pole ammu nii kurvilisi teid vihmas sõitnud
Tänud kõigile osavõtjatele!
kasetuka kirjutas:No ma sain 282km, aga äge oli jah. Lükkasin ka sauna juba sooja
kurat ja ma pean vett keetma et munad sooja saada
-
Külmast kangeks tõmbunud kere on ka nüüd üles soojenenud.Umbe hää oll täämpä. :DTänane trip oli nagu tunne oma kodumaad,või oma teist kodumaad-kuidas kellelegi! Kruusa oli eriti mõnus lasta.Hakka või Uusimaalt kruusateid otsima.Lõpu vihm ei heidutanud tänaseid sõitjad,kõik olid hästi meelestatud,et vahet pole kui märg
oled,aga jätkame sõitu.Muidugi peab ütlema,et tänane sõidu vedaja oli üli kõva.
Tänud tänastele sõitjatele.
ma täna 12:00 sõitsin lohjalt turku seljas oli t särk ja 2 derssikat jalas tekasad ja tossud ja käes kindas ja peas kiiver,enne salot hakkas paduvihma sadama,mööda kiirteed lasin ja ei olnud eriti jahe
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.