Vihm summutis, muliseb?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vihm summutis, muliseb?
See võib kvalifitseeruda ka rumalaks küsimuseks:
Nimelt olen tähele pannud, et pärast vihmase tööpäeva lõppu tsikliga koju sõites on kusagil (summutis?) kuulda pöörete lisamisel sellist puterdamise/mulisemise taolist heli. Võimsus on ehk sel hetkel õrnalt väiksem, aga võib-olla kujutan seda ette. Summutid on tsiklil (XJ 600) originaalid ehk siis õrnalt ülespoole tagaotsaga . Kas see ongi tehasepoolne "iluviga", et vihm koguneb summutitesse ja kas sellel võib ka mingi kahjulik tagajärg olla (summutisisene rooste nt?). Mulisemine kestab paar sõidukorda.
Re: Vihm summutis, muliseb?
Rattale tuleb ikka korralikult pähe anda, eriti peale vihma - kõik juhtmed jms saavad ka kiiremini kuivaks. Ja üleüldse - ei juhtu midagi, kui sa vahepeal tavapärase 2500 pöörde asemel näiteks 8000 sõidad. Tahhokas pole niisama kuni 15000'se pöördeskaalaga varustatud..
Nii et ma pole ainus, kelle ratas muliseb pärast vihma...? Hea ettekääne peenestamiseks olemas, ühesõnaga:)
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Ei saa olla tõsi, et vesi seisab sees sumpsis ja mullitab "paar sõidukorda"!
Kalla ise klaasike vett sumpsi ja kuula ja vaata, mis juhtub ja kui ruttu!
See heli peab mingi muu hädakisa olema.
-
- Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
- Tänatud: 5 korda
Peab summuti eripära olema. Idee poolest küll mingi vesi seal üle paari kilomeetri ei tohiks muliseda.
Ohverdan bensiini !
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
See ratas mulisebki, pealegi on summutite all kondentsi auk, kust jookseb see vesi välja.
Vesi tekkib ka bensiini põlemisel ja kui pöördeid ei anna siis jääbki sumpsi mulisema.
Ühe liitri bensiini põlemisel mootoris tekkib umbes üks liiter vett väljalaskegaasidesse.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
ping kirjutas:Vesi tekkib ka bensiini põlemisel ja kui pöördeid ei anna siis jääbki sumpsi mulisema.
Ühe liitri bensiini põlemisel mootoris tekkib umbes üks liiter vett väljalaskegaasidesse.
Olen mässanud paari autoga millel talvel käivitumis probleem. Penskarite saanid millel on summuti konkreetselt kinni külmunud ja gaasid ei pääse liikvele.
http://www.krracing.ee/
Mul tavaliselt, peale vihma, mootorit soojaks lastes, tuleb odavalt vee auru väljalaskest.
Sellist mulksumist pole küll täheldanud.
Mul samasuguste torudega isend.Enne ega pärast vihma mulisemist pole täheldanud.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Sealt summutiavast vesi sisse minna eriti ei saa eriti kuna peenike väljatulev toruots on seespool suunatud ülespoole ning sumpsi all on ka drenaaziava. Ainult kondents saab tekkida. Divekas üldiselt teebki imelikke hääli, väriseb ja võdiseb. Võibolla sul üks silinder jätab veidi vahele vihmaga lihtsalt ja selles asi ongi.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Sa mõne töökaaslase naist pole äkki põrutanud? Noh, et suurest vihast kuseb sulle sumpsi võimaluse korral
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.