A1->A
-
Teema algataja
A esmaste lubade ymbervahetamine päris lubadeks, kui pole B kat-i, on paras seaduselynk.
Nimelt lõppastmekoolitus peab tehtud olema, aga yldiselt tehakse seda ju autoga. Tsiklikga jää peale niikuinii minna ei saa.
Minule soovitati pärast pikka uurimistööd Tartu ARKist, et mingu ma ise otsigu mõni autokool, kus oldaks nõus tegema mingit improviseeritud lõppastet. ??? Selline yleliigne inimene siis olen?
Aga asjalik soovitus kõigile, kel ainult A kat, et kui võimalik, tehke B kat juurde enne kui A esmaste kaks aastat läbi saab, nii et need 3 kuud kattuvad. See tähendab B load peaks kätte saama vähemalt 3 kuud enne A esmaste kehtivuse lõppu. Siis ei ole A-ga lõppastet teha vaja, vaid rahu majas kuni on B lõppastmekoolituse aeg käes. Nii seletati seda mulle.
Aga kui ei ole tahtmist või raha B-d teha, siis jõudu koolitaja leidmisel.
(Ma ise võtsin uuesti esmased ja pyyan nende ajal B teha.)
Nimelt lõppastmekoolitus peab tehtud olema, aga yldiselt tehakse seda ju autoga. Tsiklikga jää peale niikuinii minna ei saa.
Minule soovitati pärast pikka uurimistööd Tartu ARKist, et mingu ma ise otsigu mõni autokool, kus oldaks nõus tegema mingit improviseeritud lõppastet. ??? Selline yleliigne inimene siis olen?
Aga asjalik soovitus kõigile, kel ainult A kat, et kui võimalik, tehke B kat juurde enne kui A esmaste kaks aastat läbi saab, nii et need 3 kuud kattuvad. See tähendab B load peaks kätte saama vähemalt 3 kuud enne A esmaste kehtivuse lõppu. Siis ei ole A-ga lõppastet teha vaja, vaid rahu majas kuni on B lõppastmekoolituse aeg käes. Nii seletati seda mulle.
Aga kui ei ole tahtmist või raha B-d teha, siis jõudu koolitaja leidmisel.
(Ma ise võtsin uuesti esmased ja pyyan nende ajal B teha.)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.