Tutikas ratas esimeseks rattaks ?
-
nemcik
- Tsikkel: Triumph Bonneville T120
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Tutikas ratas esimeseks rattaks ?
Tutika tsikli ostmine pole põhimõtteliselt mingi hullus. Tegin ise tänavu kevadel tüki ära ja olen hooaja lõpuveerel üsna veendunud, et kulgen sellega nüüd mitu head aastat. Kaalusin ostu päris pikalt. Tahtsin sport touringut ja uue kasuks otsustasin seetõttu, et tänu allahindlusele sain ratta kätte peaaegu sama hinnaga, mis paar-kolm aastat "vanad" (aga sageli ikkagi küsitava minevikuga) seda tõugu tsiklid maksavad.
Puhas bike on tõepoolest väga spetsiifiline valik. Minu soovitus on lihtne: kui oled kindel, et just seda tüüpi rattaga kavatsed pikemat aega sõita ja/või raha pole probleem, go for it! Uus on uus. Mina küll ei hakka ütlema, et esimese tsikli ostuga inimene ilmtingimata eksib: minu klassik omal ajal oli väga õnnestunud valik. Aga mitmed eelkõnelejad on siin tahtnud öelda - ma püüan nüüd üldistada - et esimese tsikliga tunnetad tegelikult suuresti, milliseks kujuneb sinu suhe motomaailma. Kukkumine, pillamine jne ei ole mu meelest peamine teema. Juba esimese hooajaga saad aimu, kui palju, kuidas, kus sa sõidad jne. Uue tsikli kiire väljavahetamine on kindlasti üsna kulukas ettevõtmine.
Aga head otsustamist ja kui Suzu valid, siis tere tulemast klubisse! ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.