Kukemetsa kestvuskross ja öine mäkketõus 2012

Kasutaja avatar

Möku

Re: Kukemetsa kestvuskross ja öine mäkketõus 2012

Lugemata postitus Postitas Möku »

Tänud Lärmile järjekordse suurepärase sõidupäeva eest!

Tafkale kiiret paranemist - see koht, kus sa puud ründasid oli silmaga vaadates lihtne mäest alla kurv. Aga miskipärast see väline soon ei hoidnud ja suunas väljapoole ära. Mul oli ka paaril ringil seal korrigeerimist tarvis ja täitsa süütutel momentidel.

Aga muidu 5+ rada. Oli kihutamist, oli nikerdamist, oli kelmikaid tõuse ja laskumisi. Aga pinnas vaheldus piisavalt kiiresti. Isegi liivalained said enne otsa, kui neist ära jõudsin tüdineda või väsida. Ja vihm hoidis meele terava ning mõtte värske. Hea oli sõita ja selle raja peal oleks võinud veel tunnikese otsa teha :bsmile:

ATV meestele ka tänud viisaka suhtumise eest. Neil oli kitsal metsavahel ikka väga raske soolodele rada anda, aga nad püüdsid ikka hoolega (w)

Vabandan ka veelkord venna ees, kel tsikkel ühe tõusu peal oli välja surnud. Ma vaatasin, et saan sealt kõrvale minevasse soonde ära pöörata, aga jäin seal jalarauaga mättasse- juurtesse kinni ja vajusin teisele peale. Ma tegelikult ei ole nii agressiivne :oops:

Usinus-Kasinus-Cosinus

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”