Rohkem valgust ehk veelkord Xenon'itest

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Re: Rohkem valgust ehk veelkord Xenon'itest

Lugemata postitus Postitas Piipz »

macintosh kirjutas:
Credo kirjutas:

mine Isogreeni (http://www.isogreen.ee) ja küsi Kristjani käest, millise HIDi komplekti pani ta minu Tenere peale. .

Külastasin Isogreeni mehi ja nende ühene soovitus oli H4 pirniga Xenoneid mitte panna. Asi selles, et juhul kui see juhtub läbi minema, siis kaotad korraga nii kaug, kui ka lähitule ning Euroopas normaalse ajaga asenduspirni leida on üsna keeruline. Nende hea soovitus oli "lisatuled".

Lisatuled on alati hea soovitus, kuid H4 pirniga xenonitel pole ka selles suhtes midagi viga, et enamus nendest komplektidest lähevad originaaljuhtmestiku otsa, seega kui see Xenon sul reisil lendab, siis võtad kaks juhet lahti ja paned tavalise pirni asemele ja elu on lill kuni reisi lõpuni. Seda nad vist ei maininud sulle?

mis lisatuledesse puutub, siis mul kunagi KTM 950 küljes olid lisatuledena kaks Hella Mega Beam lisatuld ning need tuled on nüüd, 4 aastat hiljem , ikka veel selle ratta küljes, mõnikord ikka näen seda sõitmas. Maanteel neid ei kasutanud aga pimedas kitsastel kruusateedel aeglasemate sõitudega võttis ümbruse ikka heledaks küll :) Ja lähituli oli tal Xenon ka.

Minu eelmise ratta, XT peal oli H4 BiXenon ja sellega läksin ka ülevaatuselt ametlikult läbi, ei pidanud midagi susserdama.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”