Milline krossimootorratas valida?

kruusale

Re: Milline krossimootorratas valida?

Lugemata postitus Postitas kruusale »

kusjuures hakkasin ka ise pigem väikese enduuro poole vaatama. sellega saab häda pärast ka linnakodu ukse juurest metsa vahele sõidetud. husqvarnal on päris seksikas valik (te250, te310), aga rohkem ma nende hinnast, vastupidavusest, varuosaturust, sõiduomadustest ega muust olulisest võrreldes konkurentidega ei teagi:) yamaha wr250f on ka mulle varem silma jäänud, ka wr450f.
see on küll nüüd netitarkus, aga siit lehelt vaadates http://www.cycleworld.com/ten_best_bikes/ ei ole enduuro all ühtegi väikese kubatuuriga masinat (250 näiteks). tõenäoliselt oleks seda 400cc või rohkem masinat minusugusel algajal nendes tingimustes kuidas ma sõita tahan ka keerulisem talitseda. ja suurem ratas pidavat väsitama rohkem ning siis ei jõua teda enam kinni hoida väga kui pikemalt sõita. mulle täitsa meeldib see faktor, et masinat saab nö loopida jalgade vahel. aitüma!

edit: to sirTafka: kas sul on olnud antud ratas ja mis pikkuses-kaalus sa oled? kas wr250f hooldus oleks tihedam kui wr450f oma sama sõidustiili juures?
uus edit: näen et sul on see ratas:) äkki paari lausega räägid kus parim sõita, kui suurt hooldust vajab jms meelega ei pane ps siis jääb see kasulik info ka teistele

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”