Milline krossimootorratas valida?

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Re: Milline krossimootorratas valida?

Lugemata postitus Postitas mella »

Endurol ja krossikal on 1 oluline vahe - tuled ja tänavalegaalsus.
Kui on tänavalegaalne (registris), siis on hind oluliselt kallim. Kui Endurokas pole tänavalegaalne, siis pole enam vahet, kas enduro või krossar.

Mudelitest:

Endurokad:
Yamaha wr 250 on ainuke 250 endurokas vanematest aegadest, mis edasi liigub.
KTM 250sxf enduro on ikka väga haleda liikumisega tehaseseades.
KTM puhul vanematel masinatel on mõistlik valida alates 400ccm mudeleid. 400 ja 450 näiteks on juba OK. Samas on 525 ja 530 juba liiga jõhkra minekuga.
Uuematest KTM-dest on 350 pritsega väga hea valik.
Enduroka valikski pigem 400-st alates. Peale KTM ja yamaha ei oska teised 4T endurokaid sellisena teha, et neid ülal pidada jaksaks ning sõidumõnu pakuks.

Krossarid:
250ccm 4T on täiesti piisav.
Vahet pole, kas 250 4T KTM, Yamaha, Honda, Suzuki, kawasaki. Kõik sõltub hoopis masina seisukorrast müügil. Kõigiga saab kiiresti sõita ja jaksavad liikuda. (räägime ikka aastatest 2005 ja uuemad).
Olen kuulnud igasugu jutte kõigi nende kohta. Endal on KTM 250, millel on pead järele aidatud ning mis liigub tiba paremini tavalisest. Mul ei ole sellega ühtki probleemi olnud ja hooldused olen teinud õigeaegselt. Isegi klapivahe ei liigu paigast.
Hondade ja yamude kohta ole igasugu remondiõudusi kuulnud. Alates varuosa kättesaadavusest kuni kohaliku esinduse ignorantsuseni välja.

Igasugu varnad, bergid, priliad ja gaasid jätaks küll valikust välja. Omamine läheb liiga kalliks.

kruusale kirjutas:

kusjuures hakkasin ka ise pigem väikese enduuro poole vaatama. sellega saab häda pärast ka linnakodu ukse juurest metsa vahele sõidetud. husqvarnal on päris seksikas valik (te250, te310), aga rohkem ma nende hinnast, vastupidavusest, varuosaturust, sõiduomadustest ega muust olulisest võrreldes konkurentidega ei teagi:) yamaha wr250f on ka mulle varem silma jäänud, ka wr450f.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”