Suzuki GSX-R600 (SRAD); Rinka projekt
-
Teema algataja - Postitusi: 437
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Re: Suzuki GSX-R600 (SRAD); Rinka projekt
Juba mõnda aega peas olnud plaan hakata harrastajana rinkat sõitma, nüüd siis sai lõplikult otsus langetatud, et uuest hooajast alustan
Kuna uuema ratta jaoks hetkel vabu vahendeid ei ole siis võtan käsile oma SRAD-i. On küll suhteliselt vana aparaat (1997) aga olen veendunud, et nähes ta kallal vaeva, on võimalik valmis teha täiesti okei C-klassi ratas (pealegi tema võimed ulatuvad vähemalt praegult küll kaugemale kui minu oskused). Hetkel siis plaanis järgmised tööd:
- Racing heeblid paigaldada = foldable e. siis pikas perspektiivs peaks hoidma kukkumis kulusid väiksemana
- Rinka gondlid paigaldada = kaalu sääst ning taas kukkumise kulud väiksemad. Lisaks on siis juba kaetud esitule auk ja suundade kohad (peeglitega tuleb midagi välja mõelda, kuna kinnitus raam toetab klaasi ja tema ääri).
- Spido ja esituli minema = kaal ja sääst (koos juba eelmises puktis)
- Õlifilter stoperdada ning muud vajalikud kinnitused kindlamaks muuta
- Ram air-i torud asendada
- Ülekanne viia üle 520 seadesse
- Karpad tuleb kindlasti üle käia, ehk õnnestub sealt midagi juurde saada
- Airboxi tihendid vahetada/uuendada
- Esimesed ja tagumine pidurivooli armeeritu vastu vahetada = pidurid natuke konkreetsemaks
Kaalu osas on absoluutne miinimum (tühikaal) 163kg, mis praeguste reeglite järgi lubatud.
Eks siin sügise ja talve käigus lisandub veel asju, kuid need siis juba jooksvalt juurde. Olen teadlik, et suure tõenäosusega see ratas numbrite poolest uuematele pritsungiga aparaatidele väga palju konkurentsi ei paku aga proovida ju tuleb ja eks siis uuel aastal ole näha
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.