Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitöökojaga → Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko

Lugemata postitus Postitas korke »

Kõige paremini reeglina tulevad filtrid lahti kui võtta külm tsikkel ning panna käima ja lasta töötada tal mingi 90 kuni 100 kraadi.
Siis jõuab õli soojeneda aga blokk mitte. Ehk siis soojeneb filter ja tuleb kergemalt lahti. Ise keeran alati filtrit võtmega kinni ning reeglina kõvemini kui ettenähtud.
Jääb nõrgalt puruneb tihend...jääb liiga nõrgalt tuleb lahti. Kui mõeldud on 3/4 tiiru kui oled vastu keeranud siis mul enamjaolt õnnestub üks tiir teha. Vahest tips rohkem vahest tips vähem. Tunde järgi. Käega naljalt lahti ei keera kui just jõudu rohkem pole antud üle keskmise. Mina igastahes enda kinni keeratud õlifiltreid käega lahti ei keera. Ainult võtmega.

Ma väga ei kiruks motoremi selle kohapealt. Oleks seda filtrit lahti keeranud mõni pädevam mehaanik ja tema kritiseerinud. Siis võib võtta seda tõsisemalt. Aga kuna sul puudub igapäevane kogemus selles valdkonnas siis leppi ,et lihtsalt s**t päev ja kõik.
Vahest on nii ,et mõni filter tuleb tõesti raskema jõuga lahti isegi võtmega ja täiesti seletamatul põhjusel. Kas filtri keere oli sittema poolne või miskit muud. Ei ole kunagi süübinud. Liiga kõvasti kinni keeratud filtri tunneb ära selle järgi ,et sa keerad ta korpuse lahti valtsitud äärest.

Ma olen suht kindel ,et minu kinni keeratud õlifiltreid sa ka kiruks siin rõõmsalt foorumis.

Ei üritanud kedagi kaitsta või õigustada aga lihtsalt võtta teadmiseks kui teinekord hakkad enda kinni keeratud filtrit lahti keerama ,et sa ei peaks peeglisse vaatama ning sõimama.

Tuono kirjutas:
korke kirjutas:

Kas mootor oli soe või külm ? Kui oli soe ...kui kaua soojendasid ?

Tuono kirjutas:

Kui keegi ise ei taha/viitsi/oska oma tsiklit hooldada siis ära motorem´i ka mine, sest seal on ikka eri jobud koos, õlifilter on nii kinni "vägistatud", et ei tule lahti, t***, kui pole mõistust ega siis jõuga pole ka midagi teha,minge tsiklihooldus koolitusele. :wack: Ostsin ühe tsikli, millega oldi käidud motorem´is hoolduses (vähemalt paberite järgi.

Tulin sõidust, käisin mootoriõli soojendamas, mingi üle 50km. ring tuli ja mootor oli ikka päris kuum.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”