Muudatused A kategooria taotlemisel

Kasutaja avatar

alleram

Re: Muudatused A kategooria taotlemisel

Lugemata postitus Postitas alleram »

makuke kirjutas:

Mulle jäi kirjast läbikumama siiski selline rida, et ega nad ise ka täpselt ei tea. Kui sa aga juba küsima läksid siis mõeldi mindi lahendus "in spot" välja ning nende jaoks asi korras.

Üldiselt ei tea kokkuvõttes ilmselt mitte keegi, kuidas asi käima peaks ja nad võiksid ka nüüd silmad lahti teha ja adekvaatseid otsuseid vastu võtta, sest see pole neil vist lõpuni läbi mõeldud, mistõttu oleks nüüd juba aeg, mitte hakata mõtlema siis kui seadus kehtib. Ma olen tänase päeva jooksul juba pea kõik bürood läbi helistanud, et uurida, kas äkki keegi veel võtab A-kategooria eksamit vastu, aga paraku seal, kus võetakse, on kõik ajad täis. Viljandi büroos sattusin sealse inimesega veidi pikemalt vestlema ja sealt tuli vastus, et nemad on siiani küll arvestanud, et need, kellel on õigus A-kat vana seaduse järgi teha, saavad seda ka uuel aastal teha, aga kõik oleneb sellest, mis Tallinn lõpuks otsustab. Viljandi inimese väitel on seal palju neid, kes sel sügisel jätsid siiski A-kati uuendamata ja lükkasid selle kevadesse. Inetu, kui niimoodi alt veetakse.. Ühesõnaga saab põnev olema, kahju ainult, et mu enda lubade saatus on samamoodi õhus. Ootame siis uusi vastuseid.

Move the soul.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”