Omavalmistatud/ümberehitatud ratta arvele võtt → Re: Omavalmstatud/ümberehitatud ratta arvele võtt
Re: Omavalmstatud/ümberehitatud ratta arvele võtt
Aitäh Janisele vastuse eest. Seda teada tahtsingi. Uurisin ise ka ARK seda asja. Kindluse huvides ja püüdes välistada oma ala spetsialisti ebakompetentsust uurisin seda asja erinevatest ARkidest. Kuigi Eesti pole minu arust suur riik, siis Ark Tln ja Pärnus töötavad erinevate seaduste järgi. Ühes räägiti üht juttu mis tegema peaks ja mis järjekorras ja teises teist. Isegi hinnad erinevate toimingute jaoks olid erinevad Kokkuvõtlikult sain mina asjadest aru täpselt nii, kuidas Janis seda kirjeldas. Kas ma õieti aru sain, ei tea, aga otsustasin et tegutsen sellise plaani järgi!!
Küsiks veel üht asja. Kõikidel detailidel (tuled, veljed) peab olema e märk ja korrektne. Kuidas läbitakse sellised testid ja ülevaatamised näiteks laiendatud velgede, omavalmistatud piduriketaste ja ilmselgelt valjema sumbutajaga? Peaks ratta tegemise käigus meisterdama ka mitte nii kaubandusliku välimusega "ülevaatuskomplekti" mille ainuke eesmärk oleks olla ratta küljes ette näitamisel. Ja pärast, õnnekliku ülevaatuse ja paberite olemasolul, need garaazis asendama selliste vastu nagu ma tahan?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.