algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader
Tänatud: 27 korda

Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Tere!
Küsimus selline:Loen ennast jätkuvalt algajaks sõitjaks,samas aeg on edasi läinud ning olen leidnud ennast mõtisklemas,et vb oleks aeg küps osalemaks mõnes võistlussarjas ja selleks võiks äkki olla EHKK siis "beginners" või mis seal see kõige madalam klass ongi?Siiani on minu võistlusväljundiks olnud ainult MMM ja on läinud suht hästi...enda jaoks hästi ja vb on hakanud see üritus,mis kindlasti on pusimist väärt..natuke nagu ammenduma kuna võistlus toimub väga hilisel ajal juba sõitmise mõttes+öö või isegi 2-ööd kohapeal ja seda nt telgis veeta oktoobris pole just kõige mugavam,eriti kui veel vihma kallab(mis muidugi ei välista,et sarnased tingimused ka kevadel-suvel olla ei võiks) ja ka see,et rahaliselt on asi läinud iga aasta kallimaks.Samas minu ajalised võimalused ei muutu paremaks ka edaspidi,et krossiga tegeleda...selles mõttes,et suht paljud nädalavahetused olen tööl...kas siis laup või pühap(kui just võistlused on)...rahaliselt mul ka suurt eelarvet kaasata poleks ja rattaks 125cm3 võrr,et kas see vastu peab kui kõvem valu peale panna?Eesmärk,et "veri ninast välja võidu eest...maksku-mis maksab"...see mul puudub.Asi puhtalt fann ja veelkord fann...et kas on mõtet nagu võistlema hakata?Kõikki etappe ma nagu-nii ei sõidaks?Samas on mul hea sõber kes täpselt sama plaani haub...samuti siiani vaid MMM,i mees(kuigi on sõitnud kaasa ka mõne talvise kestvuse)et kogemust tsipa rohkem.Et kahekesi asjaga tegeleda nagu lõbusam.
Teine küsimus on see,et:Mul on 5a poeg,kellega oleme käinud nn "Lastehommikutel" proovimas ja nüüd hiljuti ka Sõmerpalu hallis,sai ka suurel rajal proovitud(täiesti esimest korda)ja poisil on annet.Sõitis ilusti pw50 Yamuga...et kas oleks mõtet sealt edasi asjaga tegeleda...arvan,et oleks...kurb asi on see,et papa rahakott ei vea seda küll välja ja "EMME" on meil vastu ning minu oskustest ei piisa,et talle nö "tõuge tiibadesse anda".Ise ta tahab küll väga(kuigi proovisime korra ka 50cm KTM,i....sellega ta hakkama ei saanud,kartis juba selle häält)?See on nüüd see papa kunagise unistuse(saada ise heaks krossimeheks)nö lapse peal realiseerimise vajadus e unistus.Aga unistama peab ja suurelt...siis saab nii mõndagi teostatud ja kui mitte 100%...siis kui sealt miskitki õnnestub,on asi seegi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”