motodepoo
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 26 korda
Ma ei saa aru, kas te eeldate et Eestis peaks mõni hullumeelne müüja varuosade ladu kohapeal pidama???
Yamu keskuse ladu on Soomes ja ostes maksad kinni sealsed laokulud. Depoo "keskladu" on ilmselt veidi kaugemal ning suurema käibega/odavamet hindadega ja transa kulude kokkuhoiu mõttes tellitakse kaupa kahe nädala tagant. Ise olen küll kõik tellitud asjad 2 nädalat + max4 päeva kätte saanud.
Krt ärge virisege vaid planeerige veidi millal remontima hakkate. Ja kui on kiire siis saab Yamu keskusest asjad kätte.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Yamu keskuse ladu on Soomes ja ostes maksad kinni sealsed laokulud. Depoo "keskladu" on ilmselt veidi kaugemal ning suurema käibega/odavamet hindadega ja transa kulude kokkuhoiu mõttes tellitakse kaupa kahe nädala tagant. Ise olen küll kõik tellitud asjad 2 nädalat + max4 päeva kätte saanud.
Krt ärge virisege vaid planeerige veidi millal remontima hakkate. Ja kui on kiire siis saab Yamu keskusest asjad kätte.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.