Rumalad küsimused 2
Re: Rumalad küsimused 2
Sheepfold kirjutas:Video teemas on jutt pädev. Saa hetkeks oma krambist lahti ja vaata asju teise nurga alt - usu mind sa ei muutu seeläbi vähem kõvaks meheks. Kui ma tahaks, võiksin samasuguse video sinust teha. Paar päeva sind filmides ja sekka provotseerides ja nats montaazi ja voilaaa! Teos on loodud ja mart on tegelt ilge tropp
![]()
Mis puutub tutvustamisse, siis esiteks reeglid seda ei nõua ja teiseks - igal hooajal on uued näod, milleks tutvuda...
Et teemas püsida: olen foorumit juba aastaid lugenud kuid pole suutnud mõista, millest on siin foorumis tingitud sildistamine ja ärapanemine? Ja miks modedel on ülbitsemine lubatud?
Ma seda videot väga pikalt ei viitsinud vaadatagi. Lihtsalt öeldu ja oleks jäi sellisena silma. Reeglid ei nõua tutvustamist, kuid oleks viisaks, sest sildistatakse kiirelt - miks...ei oska öelda. Internet. Igaüks on eelmisest vägevam mees.
Ülbitsemine on lubatud kõigil Tegelikult võiks kõik viisakad olla, kuid see oleks ka veits igav. Kui aastaid foorumit oled lugenud, siis oled asjaga kursis. Teised seda ei tea ja ei oska arvestada, seetõttu ei saa sarkasmist aru ja nõnda oledki Pontuse ja Ilgekepp suguvõssa arvatud