Biker.ee foorumist - teata vigadest
Re: Biker.ee foorumist - teata vigadest
Mac on ju teil vägagi pädev koodi teemal. Samuti mõned veel. Lihtsalt omanik ei usalda kedagi teist peale Sysi koodi kallale. Mis on mõnes mõttes õige, kuna Sys teab ainsana täpselt, mis selle karu kõhus toimub. Temal aga pole aega ega ka motivatsiooni kiirelt reageerida. Siit vastus, miks teiste oskused ei aita.
Kuniks aga Sys auku kinni lappinud pole, tuleb modedel postid kustutada. Modede arvu suurendamine ei muuda midagi, kui nad 8 tundi kuus netis käivad. Või siis käivad tihedamalt, aga modena ei käitu. Mode staatus ei peaks olema mitte eluagne sõbramehe poolest saadud tiitel pärimisõigusega järglastele vaid vähestele väljavalitutele, kel on huvi foorum õiglaselt ja emotsioonivabalt toimimas hoida ning kes külastavad foorumit igapäevaselt. Paraku on 39-st moderaatoriõigusega isikust sellised mitu? Kui nüüd mode esitas endale küsimuse "kas mina olen selline", on tema puhul lootust. Suhtumine "ma ei pea seda ***** lugema" räägib iseenda eest.
Seega sinu antud valikutest "kõik tööle".
Minu puhul on teema lihtne ja keeruline. Liiga kaua foorumi liige olnud, et tahta seda praegu modereerida. Ja isegi kui tahaks, ei oleks see võimalik. Selle foorumi vähegi asjalik sisu on ammu arhiivis ja jäänud on "perekooli" laadsed video- ja pikendamisteemad.
Konstruktiivseks kriitikaks on minu käed liiga lühikesed, seega peab leppima mittekonstruktiivsega Otsuseid teevad niikuinii ju siteowner ja Sys. Teised on mutrid.
Foorum jookseb phpbb versioonil 3.0.7 (veebruar 2010) , hetkel on viimane versioon 3.0.11 (august 2012). Vahepeal on tehtud hulgaliselt bugfixe ja ma ei leia põhjendust selle mitteuuendamiseks. Võimalik, et selline bottide rünne uuemate versioonide vastu ei tööta.
mart211 kirjutas:Aga mis on sinu ettepanek? Modesi vähemaks või kõik tööle või viriseme niisama? Siin on tihti samad nimed kes asju reguleerivad, mõni neist IT alal väga osav, mõni mitte nii väga(mina), mõni kasutab internetti 8 tundi päevas, teine 8 tundi kuus. Igaüks teeb nii kuis jaksab või oskab või heaks arvab. Mõni vb ei julgegi enam teha midagi, teine ei ole juulist saati sissegi loginud. Kuid kuidas sina asja saaks paremaks muuta....jääme ootama. Aega paistab olevat, oskusi ka...kuid peale kriitika(mittekonstruktiivse) ei ole veel midagi näinud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.