motodepoo

Teema algataja
eon

Lugemata postitus Postitas eon »

Ma ei tea, minu arust on selline kriitika nagu see sind just see mida eesti mototurg vajab.
See fleimi alla tõsta oli üsna pentsik mõte sest siis omandab asi nagu mingi naljaga pooleks tähenduse ja mõte kaob üldse ära.

Depoo kohta oleks omal selline kommentaar et kolme aastaga mil mina nende käest tsiklivarustust olen ostnud pole sealsed müüjannad omale müüdavast kaubast mitte la p*rsetki selgeks teinud. Minu arust on see ikka elutobe kui tsiklipoe müüja ei tea isegi seda mis vahe on 6000- ja 2800- kiivri kestamaterjali vahel. Piisaks ainult sellest kui nad korraks omaenda kataloogi pihku võtaks ja seal on kõik suurelt ja punaselt kirjas aga ei! Kui neid nende oma kasum ei huvita siis vähemalt see võiks ikka korda minna et motovarustusest sõltub 99% ajast inimeste elu ning valesti valitud riietus võib kellegi eluks ajaks sandiks muuta! Poemüüja ülesanne oleks omalt poolt igakülgselt abiks olla ning teada kasvõi elementaarset materjalidest ning nende kasutusest.
Marek ise on üldiselt väga normaalne vend ja teab tõesti asjadest palju kuid midagi on kogu selle Depoo suhtumises mis mulle kohe üldse ei meeldi!

Loomulikult on ka selles jutus iva et tahad paremat mine kallimasse kohta. Aga kas peaksimegi siis lihtsalt vait olema ja tegema kõik nii nagu eesti motopoed dikteerivad?! Antud teema mõte minu arust oleks selles, et poeomanikud ise siin natuke ringi vaataks, oma vigadest väikse ülevaate saaks ja asja kuidagi parandada püüaks. Keegi neile neid ju poodi näkku ütlema ei lähe! Ja kui nad protsessi käigus mõned kümned kliendid kaotavad siis ehk paneb see neid natuke rohkem pingutama.

Muidugi on ka see vana tõde et ükskõik kui kiiresti tsiklipoed ja remonditöökojad ka ei töötaks- ratturitele jääb sellest ikka väheks kui ratas garaažis ootamas ja väljas päike särab! :roll:

Aga üldine kvaliteediparandamine läbi mõõduka kriitika on mu meelest igati teretulnud! :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”