Kuidas sõiduhirmust üle saada?


Teema algataja
FlammablE

Lugemata postitus Postitas FlammablE »

Filosofeerin niisama. Sorry, kui kedagi hirmutasin. Tegelikult pole asi üldse nii hull, kui ennist rääkisin. Tsikli seljas siiski juhil ka mingi alalehoiu instinkt peaks töötama, sest seal pole torusid ja rihmu. Anyway, esimene kord võiks keegi sulle sõitu teha mingi rahulikuma endurokaga või millegagi, kus taga on mugav ja kindel istuda. Juht võiks arvestada, et sõidab rahulikult, aeglaselt suhteliselt ja võibolla oleks alguses parem proovida ka näiteks jalkaväljakul, kus psühholoogiliselt on kergem, sest kukkumine ikkagi pehmele murule (see ei tähenda, et kukkuma peaks).
Üldiselt püüa lihtsalt asjast üle saada. Nii kaua leiuta, kuni suudad seal taga juba istuda. Siis premeeri end millegagi. Tegelikult on asi sama, nagu ameerika mägedega, et algul on õudne, kui vaatad, aga kui natuke sõidad, siis nalja kui palju. Püüa leida mõni hästi mõistev inimene, kes sind siis veaks tsikliga natuke. Leppige kokku, et kohe kui soovid, paneb ta sind jälle maha.
Võid endale Rennesilt või kelletki body armori ja kiivri laenata. Kui oled mõnusalt sisse pakitud, võibolla tunned end mugavamalt.
Tegelikult kui asi on väga tõsine, siis aitab ka psühholoogihariduega inimene hirmust üle saada. Võib imelikuna tunduda, aga uskuge mind, ta suudab teile ära seletada ja tõestada, et ei juhtu sittagi seal rattaseljas. Kunagi kartsin kõrgust ja aitas ainult rääkimine kompetentse isikuga :wack:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”