GSXR 750/1100, õlikad ja W mudelid


MotoMell
Postitusi: 811
Liitunud: 01 Dets 2004, 17:32

Re: GSXR 750/1100, õlikad ja W mudelid

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

extinction kirjutas:

kas keegi oskab öelda 750W kiige pikkust kiigevõlli keskelt tagateljeni. Tekkis mõte panna enda rattale tonnise FZR kiik kuna mul on korralik olemas ja selle kuju meeldib rohkem. Aga see on ligikaudu 7-8 cm originaalist lühem. Kui 750 omast lühem pole siis annaks vist tuld, sai mõõdetud ja uuritud ning eriti keerukaks ei tohiks isegi minna. Kui küljest ära saan mõlemad, tahaks kaalule ka panna ja vaadata kas ja kui palju võidab.

Huvi pakuks tegelt ka K4 või muu analoogne saba - plastmaas, sadulad ja tuli, eriti luks oleks kui saaks koos tagasadula kattega isegi, aga teine asi on juba see kust kohast komplekti saab ja mis hinnaga, vaeseks ei tahaks ka maksta, kui küündib mitmete sadadeni siis ennem värskendaks mootorit.

Ee... Miks sa tahad mingi teise antiigi kuurist leitud lühemat kiiget sinna alla aretada, k4 tagumiku järgi võiks arvata et päris rotikat ei ehita ju? Uuemate rataste normaalse välimuse, kaalu ja sobiva pikkusega kiikesid jagatakse pmst muidu ju, võrreldes enda aja maksumusega, mis aretamise peale läheb.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”