ABS: pro et contra
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Re: ABS: pro et contra
Burn7 kirjutas:Credo kirjutas:reimps > aga see oligi minu jutu point, et ta on abimees. anna ahvile mootorsaag, ta peksab sellega puu pooleks, mitte ei kasuta sihtotstarbeliselt.
sa pead ikka ise mees puldis olema ja tegelema olukorra likvideerimisega, mitte et keegi ise sinu eest teeb midagi. ja olen nõus ka sinuga selle koha pealt, et täpselt nii nagu on vahe ABSil ja ABSil kahel eri tootjal, on see ka suvalise muu elektroonilise abimehega. how come näiteks GWagenil mul ei teki kunagi tunnet, et tahan selle sitakasti maa sisse taguda, sest ta teeb asju lollilt ja liiga ennetavalt, samas kui näiteks jaapani dziibiga on see tunne koguaeg peal?ja mõni vandenõuteoreetik, kes siin ütles, et kõik sellised asjad on ainult selleks, et vaestelt rattaostjatelt raha ära võtta, on idioot. 40 aastat tagasi ei teatud midagi ka õhkpatjadest, turvavöödest ja airbagidest. ma leian et autod tänapäeval on ka täpselt sama palju paremad.
Sinu suhtumine on selline, et kõik, kes sama ei kummarda, mida sina on idioodid. 5+ suhtumine, lase samas vaimus edasi
. Mina pole maininud, et ABS kasutu oleks või mille jaoks see välja mõeldud on, vaid seda, miks see kuradi loll seadus vastu võeti. Kas autot ja tsiklit natuke kohatu võrrelda pole? Neid rattaid ei ole just palju millel turvavöö ja õhkpadi on ning vaevalt, et keegi eriti lugu ka peaks kui ta RR ratas selliste vidinatega varustatud oleks. Ega nüüd ei kipu väljastpoolt EL'i ka nii vabalt ilma ABS'ita ratast ostma. Arvele võtta kindlasti ei saa.
See hala läheb juba nagu mõttetuks, a'la et lõpetan üldse mootorrattaga sõitmise ära, kui ABS-iga ratta peab ostma.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.