Kõiki tuled korraga. Teadlikult. → Re: Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

Teema algataja
motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Sheepfold kirjutas:

Mina olen üks nendest, kes kasutab kõiki tulesid korraga. Teadlikult. Sest kui mulle Tallinnas keskpäeval tunni jooksul keeratakse kuuel korral ette ning eranditult iga üks neist ütleb, et ta ei näinud mind, siis kohaldun olukorraga ja teen ennast nähtavaks. Kui kellegile see ei meeldi - mul on savi. Ma jõuan õhtul koju tervena ja ilma kriimuta autol ning muu mind ei koti. Mu lastel on hea meel mind näha. Teisisõnu, kui kaalukausil on tropp, keda udutuli pimestab (mis moodi udutuli saab keskpäeval pimestada, my ass) või minu laste rõõmukilked kui üle ukse astun, siis võite ise arvata...

No enam "seosetumat" põhjendust ei anna olla tulede valele kasutamisele. Fakt on see, et kui sind ei nähta siis ei nähta ja kõik, see et sa kõiki tulesid korraga põletad ei TEE sind nähtavaks. Ma sõidan tsikliga kogu aeg neoonkollane helkurvest seljas ja ikka keeratakse etta ja mitte vähe. Asi ei ole mitte nägemises vaid meie liikluskultuuris, suhtumises ja arusaamises, kuidas teistega arvestada. Ei mind ei pimesta udutuled, veel vähem päeval aga talvisel ajal on enamus aega pime ja kusjuures häirib küll, kui tuleb vastu kõikide tuledega autojuht.

Ma sõidan ilma udutuledeta ja keeratakse samamoodi ette kogu aeg, see küll midagi uut pole. Kui iga ettekeeramine sinu jaoks on eluohtlik, siis oleks vast mõistlik sõidukiirust vähendada või hoopis ühistransporti kasutada ? :roll:

Viimati muutis motoratsutaja, 26 Dets 2012, 13:58, muudetud 1 kord kokku.
Yaaa-maaa-haaa......

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”