Kõiki tuled korraga. Teadlikult. → Re: Rumalad küsimused 2

mart211

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas mart211 »

motoratsutaja kirjutas:
mart211 kirjutas:

Keegi on vist lapsepõlves tähelepanuta jäänud, et nüüd vajab kõigi tähelepanu liikluses.
Kui sina minu taga asula sees sõidad täistuledega, siis miks mul on vaja sind märgata? Mul paar tuttavat kes jääks selle peale sinu ees seisma ja füüsiliselt nõustaks sind neid tulesi mitte kasutama, mina nii äärmusesse ei lasku, vaid otsin teise suuna, et ei peaks sellist idiootsust kannatama. Aga kui vaja, võin sinu järgi ka täistuledega sõita, kui aega palju ja kiuslik eestlane välja lööb.
Sõita tuleks ikka nii, et arvestad teistega ja siis arvestavad teised sinuga ka. Aga eks igaühel oma uskumused ja vaevalt siin foorumis arutlemine kedagi muudab.

Ole rahulik ei ole mul vaja kellegi tähelepanu liikluses ja ei ole mul vaja ka sulle tagant täistulesid näidata. Jutt oli sellest, et kui tuleb vastu üks valede tulede kastuaja, et sellele märku anda mitte sõita mööda linna ringi vihast täistuledega pool aastat. Jah tulekski sõita nii, et arvestatakse teistega aga paraku seda ei tehta ja seda ma üritasingi öelda, et tulede õige kasutamine on kõigile kohustuslik arvestades teisi. Minu eelmises postituses oli ka väga tugevalt IROONIAT kui sa aru ei saanud. (togi)

Ma tegelikult ei mõelnudki sind :D Vastupidi, sinu irooniast tingituna kirjutasin ka oma, mitte-ironiseeritud, jutu. :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”