Kõiki tuled korraga. Teadlikult.
-
Sten
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Re: Kõiki tuled korraga. Teadlikult.
korke kirjutas:mart211 kirjutas:Näiteks kui rekkamehed ka nii ülbeks läheks, et sõidavad kõikide tuledega, mis siis saaks?
Siis lülitan mina enda lisa kaugtuled sisse ja jube kähku võtavad oma tuled maha ja vilgutavad ohukate
Lubage kahelda
Ise küll suurtega igapäevaselt ei sõida aga ma tean mis vahe on suvalisel kahel rally 3000del ja kuuel või kaheksal samal asjal mis asuvad ca 3me meetri kõrgusel ![]()
ralf kirjutas:paljudel sõidukitel ei ole automaatselt tumenevat tahavaatepeeglit ja minu teada pole ühelgi sõidukil veel automaatselt tumenevaid küljepeegleid
Bmwl olid need 95 olemas , kindel , et sama ajastu merz ja muud enesest lugupidvad margid omasid ka neid . Täna pm kõigile võimalik telida , muidugi välja arvatud korealased ![]()
Üldiselt on park+ udu talutav aga kui on neile lisaks päevasõidtuled või kauged , siis ei toimi üldse .
Samas tahaks ka tervitada Helgit ja Valdekut , kes päise päeva ajal kärsatavad tagumist udutuld .
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.