Kõiki tuled korraga. Teadlikult.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2008 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Kõiki tuled korraga. Teadlikult.
indumen kirjutas:ma olen ka ilge rullnokk
udukad põlevad paar korda aastas kui lähituli on saba andnud, sedagi kuni poeni sõitmiseni,
mulle tundub et need teadlikult kasutajad ilmselt ongi oma udutuled tahtlikult ka udukale mõeldud tsoonist kõrgemale keeranud(no et ikka valgustaks ka+xenon on selline kohustuslik upgrade vanasse uduka korpusesse) ja siis on lahe linnavahel teistele peeglist ja vastu tulles mõnusalt häirivalt kulgeda, eriti "mõnus" efekt on korralikus vihmas ja pimedal ajal, kaevuluugid ja muud löökaugud leiad üles läbi oma hammaste, kui läbi oled sõitnud juba.
kõigil ei ole kahjuks kullipilku ja geenide poolt antud terveid silmi(vihje: peale kontoris veedetud meeldivat 8 tundi monitori jõllitamist häirivad sellised tegelased ikka päris palju rohkem)jutu point ilmselt mis tahan öelda on et senikaua kuni massiliselt koinima ei hakata selliseid liiklejaid võimuesindajate poolt siis mure kui selline on püsiv, isiklikult olen olukorraga leppinud nagu muistne eestlane ikka
aga matsu pole siiski pannud, kuigi mõned rehvid on sellise pimestuse nahka läinud küll, tallinna tänavad muidugi sponsoreerivad omalt poolt
talve tuleku puhul lähen krutin lähitule luupi nüüd 100W/H7 pirni sisse
proovi mõttes
küsimus ka kus tallinnas oleks adekvaatne ülevaatuspunkt et tulesid kontrollida ja reguleerida saaks, kontrollitud on korduvalt + olen ise üritanud natuke krudida neid ning siis uuesti kontrollis käinud ja kuskil ei kommenteerita et miski valesti oleks, kuigi vahepeal oli silmaga juba näha et üks näitab aiateibaid ja teine tervitab täiskuud.
See kõvema pirni sisse panemine ei anna nägemise mõistes midagi juurde,aga põletad oma reflektorid luubid üsna kähku läbi.Olen seda proovinud kunagi ja efekt oli ainult vastutulijale arusaadav.Proovinud mõlemat,nii tavareflektoriga tuld ,kui luupi.Luup andis otsad kiiremini ja pärast ei näitanud üldse midagi.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.