Aprilia Tuono
- 
				Credo

Re: Aprilia Tuono
jann001 kirjutas:Credo kirjutas:ja nii jätkub see onaneerimine erinevate kuulutuste ja samasisuliste "küll ma kevadel vaatan" postitustega kuni kevadeni. või suveni.
ootame jaanuaris uut samalaadset postitust. teise tsikli lingiga ikka soovitavalt.Ilmselt ei jõua kohale,et huvi on margi kohta,mitte konkreetse ratta. Pilt sai lihtsalt lamppi võetud nii ,et pole mõtet kohe onaneerima hakata
jann001, sa vana ihuliikmeürask (vabandan kõnepruugi eest), lõpeta see tõmblemine. kasutaja yerba ütles kogu muu asjaliku asja ära.
reimps räägib ülejäänut. minu 22 mootorrattast on olnud 3 apriliad - tonnise v2 mootoriga tuono, tonnine caponord ning tonnine tuono v4. just see viimane on mind viinud järelduseni, et ma ei taha kunagi ühtegi jaapani baiki. mitte kunagi. sest neil pole iseloomu. ja neid on brazillion, kuid apriliaid on vähe.
reimps ütles õigesti - need on nagu naised. on küll. ostsin v2 tuono aastal 2008 uuena ning esimese 300km peale läks pingeregulaator ja aku peeti. aga see pole oluline. caponord oli raske ja kole kolakas aga see-eest Inks sõitis sellega nagu vana mees. ja tuono v4r oli lõuna-euroopa kiirteedel oma nime vääriline - nagu välk.
uuemate v4 mootoritega kohta on marko rohtlaan öelnud (ja kipun temaga ühinema) et läbisõitudel 25k km + on väga riskibusiness. vanad v2 tonnised on suhteliselt kuulikindlad mootori poolest. küll aga tasuks tähelepanu pöörata käigukastile. kolksuga käigud on normaalsed kuni sinnamaani, kus nad enam pole. aga selle tunned ära juba ise. hooldama pead, 6k km on maksimumvälp. unusta ära raamatutarkused ja mis on manualis. parem enne kui pärast.
ja osta ära ning sõida. ja ära mölise. ilgelt ajavad kettasse need, kes onavad juba detsembris kuulutuste peale ratast, et siis ostan kogu raha eest ja kui on vaja lisaväljaminekut, on kõik elundid. kasutatud ratta ost on loterii. lepi sellega. itaalia rattaga juhtub igasuguseid loogilisele mõtlemisele mittealluvaid asju. täpselt nagu itaalia autodega (jah, mul on olnud ka enam kui üks Alfa Romeo). lepi sellega.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
				Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
				Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
				Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.