Kuidas sõiduhirmust üle saada?

Kasutaja avatar

Equ
Postitusi: 408
Liitunud: 17 Juul 2003, 13:55
Tsikkel: KTM 790 Adventure
Asukoht: Ei mäleta
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Equ »

Mina..see tähendab Equ..ütlen siis niimoodi, et..jaa(pikka paus..vahepeal lõpetatakse söömine)..nii, et ühesõnaga kui istud taga..jah. Et siis nagu võtad mult..ee..tähendab juhilt võtad nagu siis ümbert kinni ja niimoodi..kõvasti, hästi kõvasti...aga mitte muidugi nii kõvasti, et ta hingata ei saaks...et ikka saaks nagu.Niih. Üldiselt, et siis.. nagu..noh..edasi paned pea tema selja peale vaikselt(sest juhil peab ka hea olema)..ja niimoodi sõidategi..seni kuni küte osa lõpeb..edasi on juba kindalsti pime ja lähete koos..oki kui just ei taha..siis ei lähe koos..magama. Ja siis nagu edasi võib sama teha..nagu, et tsükklisse jääda.
Aga kui tahad nagu üksinda sõita või nii..siis pole muud nagu peale selle viimase otsa vaja teha..et nagu magada võib..aga siin kui nagu panna pea..et paagile või nii..siis ei näe sõita või nii. Siis seda pole vaja. A muidu magada võib küll. Muud nagu ei oskagi selle kohta nagu rääkida või sedasi.

Equ

Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”