Tee mis tahad, ratta ma ostan...lõpuks...

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Tee mis tahad, ratta ma ostan...lõpuks...

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

3m kirjutas:

... jõhker mootoripidurdus ja pidevalt munadega paaki lendamine see, mis värske lubade omaniku sealt eemale peletas

Selle nähtuse välistab "Slipper Cluth" ehk blokeerumiskindel sidur. Uuemal põlvkonnal on kangematel mudelitel see juba standardis, teistele saab osta http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=46&item=461
"Vanasti" oli see puhas rinkateema, täna on V2 ilma slipperita nagu auto millel aknad vändaga käivad...
Kui kellelgi täpsem huvi mis see on ja kuidas on siis küsige julgesti, olen need pannud kõikidele oma ratastele nii rinkal kui tänaval viimase 10 aasta jooksul. Momendil liiklen v2 Ducatiga ja mudepidi paagi otsa ei satu ka siis kui kahesaja pealt esimene käik sisse taguda. Mina väidan, et algajale V2 kindlasti parem kui R4 - alt vääne parandab aeglaste ja järskude manöövrite juhitavust, võimaldab paigaltvõtu ka oskamatule sidurilibistajale ja mis peamine - V2 kurvispüsimine on oluliselt parem (R4 gaasikäsitlus nõuab sama pidamise juures lihtsalt rohkemat täpsust ja vilumust).

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”