Biker.ee moded

Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Re: Biker.ee moded

Lugemata postitus Postitas kalle »

reimps kirjutas:

Tahad, ma viskan sulle salaja 90% modede FB lingid? Mõistliku tasu eest muidugi :nono:

Tea kas Käbil õnnestus suurtele naljajumalale väike tünn korraladada?;)

ishijupp kirjutas:

! Mõistan soovi hoida demokraatlikku joont, aga Suzumeni nime juures märge "mode" ja pasapritside püüdlikult liikmetena hoidmine on liiast

Vot see oli nüüd üks õige torge. Mitu lehekülge arutlust ja nõudmisi millest mulle jääb kohati mulje, et keegi tahab ise väga mode olla hoopis. Aga ainult üks mees (huvitav kas see tõesti kedagi rohkem ei häiri) oskab tuua välja mõtte, millega tõesti võiks teha väikse põõrdumise foorumi võimu suunas. Mul on siiralt vastik ja häbi, et minu ja mainitud kasutaja nime all seisab sama märge. Ja see, et õigel ajal õiget liigutust ei tehtud on imho bikeri häbiplekk siiani. See on minu isiklik seisukoht.
Kui teema oli värske, siis oli mul valmis kirjuataud avaldus, millega oleksin palunud end mode ametist vabastada, kui selle kasutaja seisus säilib. Lootsin, et seda pole vaja, sest olin suht kindel, et ta ei jää modeks. Lõpuks vajus teema ära ja ka emotsonaalne pinge lahtus. Aga häirib see mind tänaseni.
Ja kui modede rea puhastamiseks läheb, nagu mõte oli, siis olen seda ka enne kirjutanud... mind võin esimeste hulgas ära koristada. Mode tööd teen ma vähe ja lisaks kõigele ei viitsi väga kaua lugeda, et foorumi põhiline viga on modereerimise aruandluse puudumine.
Ja kuna mul mindeid vajadusi ja ambitsioone pole seose selle ametiga, siis ausalt mina esimesena palun!

Kk

KZ1000C3
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”