algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Lugemata postitus Postitas kaval »

vaalapoeg kirjutas:

Jätkan siis 65cc masinaga, millel peal Mikuni VM24 karbuss.
Umbes 3/4 gaasi pealt hakkab masin puterdama ja puterdab kuni lõpuni välja. Probleem tekkis, kui temperatuurid hakkasid nullile liginema väljas. Olen vhetanud peadüüsi järjest suuremaks alates 185-st kuni 220-ni. Suuremad paugud kadusid lõpuks ja puterdamine läks nagu vähe sujuvamaks. Tõstsin ka nõela, kuni viimase astmeni välja. Selle tegevuse tagajärjel liikus see puterdamise algus justkui hilisemiseks.
Panin peale ka külmema standardküünla (9 asemel siis 8).
Küsimus suuresti tingitud sellest, kas peaks edasi minema peadüüsiga ja veel suuremat proovima. Mulle nagu tundub juba see vahemik (185-220) kuidagi kole suur. Eile muidugi, kui lajatasin külge selle 220 düüsi oli väljas ca 10c külma. Äkki on see vahemik normaalne ja võibki veel suuremate düüside peale minna.
Või peaks viga otsima hakkama mujalt.
PS. Mingi aeg tagasi sai ka purunenud Vforce membraanklapid standardklappide vastu vahetatud. Aga no see ei tohiks seda puterdamist põhjustada.

Edit: 200-se düüsiga oli küünla värvuseks helepruun. Kohvipruunist mitu tooni heledam ning ei mingit tahma.

225 võid julgelt sisse keerata,vaheta ka idle jet tüüs suuremaks ehk see väike mis suure kõrval on,numbrit peast ei mäleta mida panna aga kui sul raamat on siis see annab täpselt mis number panna,v force pane tagasi,sest see originaal ei töötagi või vaheta vähemalt mokad välja uute vastu esialgu,sest mingi ca 50h tagant vahetasin mina neid,väsivad ära,kolmas asi on veel,äkki on pill lihtsalt kohvi,millas viimati kolbi vahetasid ? tundub julmlalt selle moodi ,et pill on hõre ja vabalt võid mõni päev Mõiku poisiga sõitma tulla siis saaks tutkida ratast !
täpsemalt võin tlf-onis rääkida ei viitsi kribada 56291000allar
mul on 65 ajast veel mingeid pudinaid järgi ja kaks motikat ka kui huvi !

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”