Läti litsents

racerx

Re: Läti litsents

Lugemata postitus Postitas racerx »

kohustuslik kindlustus on 30 euri kõige lihtsam. Iseendale lisakindlustuse tegemine on mõistlik nii või naa. Samas ma natuke uurisin samuti seda asja ja saan asjadest aru nii. Väga paljud tahavad tänasel päeval sõita ka mujal kui eestis. Näiteks Lätis, Soomes või kuskil mujal kus nad parasjagu on. See 30 eurone kindlustus kehtib kogu maailmas, mistõttu on lahendatud formaalsused föderatsioonide vahel.
Olen ka hinnapakkumisi võtnud kindlustule ja reisikindlustus on üsna tuttav teema. Kuigi ma ei tea lepingute sisu ( mida EMF võiks siiski avaldada, selle lihtsa selgituse asemel) siis kindlustus mis kehtib näiteks kogu maailmas, motospordi harrastamise ( ja võistlemise !!!! ) puhul, rääkimata sellest kui sa näiteks peaks osalema võistlejana nö. lepingu alusel ehk siis elukutselisena, maksab enam vähem sama palju kui EMF poolt pakutav.
Igasuguste pisiasjade eest tuleb väga palju juurde maksta. Kardan, et siin paljud kipuvad võrdlema kindlustust mis kehtib vaid eestis jne. Pange juurde võistlused, välisriigid jne jne. kõik asjad mille puhul kindlustus teile hiljem keeldub raha välja maksmast ning saate päris muljetavaldava pakkumise.

EMF kindlustuse puhul peab EMF tagama, et selle lihtsa selgituse alusel mis on välja visatud tagab tema kõik muud ülejäänud vaidlused mis on väikses kirjas ja mida meie ei tea, nii et suht koht lihtne ja valutu.
Selline on minu arusaam, ei esinda mitte kedagi, kuigi oleks huvitav kuulda kellegi selgitust organisatsioonist, see niisama heegeldamine on kuidagi nadi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”