Suzuki VZ800 Marauder 1999 a. plussid-miinused?
Moderaator: Moded
-
kalmerp
Teema algataja - Postitusi: 22
- Tsikkel: Yamaha FZS 1000 Fazer
Suzuki VZ800 Marauder 1999 a. plussid-miinused?
Tervitus,
Nimelt plaan siis osta mainitud ratas, millega peaks arvestama kui ls. ca. 50000km?
Kas nende mootorite vastupidavus nadi, on legend, või tõsi?
Igasugune info teretulnud.
Tänud ette!
-
poison
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 13 korda
Re: Suzuki VZ800 Marauder 1999 a. plussid-miinused?
Mina hakkasin sõitma 2000 a Marauderiga 2007 kevadel, spido oli vahetatud, st nullis, müües oli vist 75 k või 82 k kellal, suuremat remonti ei vajanud, ainult ühel kevadel surveid mõõtes oli tagumises silindris 13 asemel 6 astet, freesisin pesad ja soveldasin klapid, eks läksid ka rõngad, sääretihendid vahetusse. Muud remondivajadused olid enese põhjustatud
Kuna õli hulk karteris on suht väike, nii 2 liitrit, siis vaatamata manuellile püüdsin vahetada õli iga 5 k tagant, sidurikettaid vahetasin ka vist korra. Karpade sünkimine on paras pain in da ass. Ja kett määrib whiteboarde
Soovitan. Legendid ei ole uskumiseks. Iga konkreetne pill on omaniku nägu, nigu koer...või vastupidi.
Omasin kunagi 97 aasta isendit, ostes oli spidol ees 15K miili(reaalsus oli pigem 115K või ring rohkem),
Ühesõnaga sidurikettad olid kulunud, õli võttis nagu loom.
Peale kerget remonti - sidurikettad , kolvirõngad ja klapisääretihendite vahetust oli ratas nagu uus.
Igaljuhul soovitan seda ratast, sõidab hästi, pommikindel, lihtne remontida, v.a. karpade sünkimine nagu juba eelnevalt õeldi.
Miinused: kruusateed selle rattaga küll sõita ei kannata, see on vist tingitud tema väiksest ja jämedast esirattast(kuigi välimusele annab see minuarust just plusspunkte juurde).
-
Tõnis
- Tsikkel: Suzuki Marauder
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Selliste läbisõitude kõrval ei usuks vist keegi mul spidokal olevaid numbreid kui enda ratta peaks müüki panema, 2001. aasta Marauder on ja mitte mingeid probleeme pole olnud 3a jooksul. Hooajal sõidan ehk 2000 km ![]()
Sõidaks rohkem, kui ratas asuks seal kus elan ![]()
Pluss on väga ilus välimus, madal raskuskese ja hea juhitavus. Miinuseks.. käikude vahele jäävad nagu augud ja kohati tundub, et mulle veidi väike, 178cm olen.
Üle 100 või 110 ei ole väga meeldiv sõita ka, mootori vibratsioon hakkab jalgadele läbi jalatugede, väiksematel kiirustel pole tunda. Mõnus ratas siiski.
-
kalmerp
Teema algataja - Postitusi: 22
- Tsikkel: Yamaha FZS 1000 Fazer
Tänud vastajatele, nüüd mootor lahti ja selge, et esimese silindri klapid segi, pea tuksis, kolvis auk ja silindel ka pekkis.Tundub justkui keti pinguti oleks vigane, kas see nüüd põhjus või hoopis tagajärg, võta sa kinni.
Kuigi näha on, et vl. klapp vaikselt enne purunemist pähe käinud, jäljed peal ja need juba tahmanud ka.
Kas keegi kuulnud sellisest pinguti lõppemisest, või on tõenäolisem, et lihtsalt klapp purunes ja siis kõik muu?
Huvitab see selle pärast, et kas ka tagumise silindriga võib sama juhtuda kui esimesega, peaks ehk profilaktika mõttes vahetama?
Avatud pakkumistele kui juhtub kellelgi kusagil midagi minu poolt kirjeldatud juppidest vedelema.
Tänud!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.