Kohustuslik täiendkoolitus

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 382 korda
Kontakt:

Re: Kohustuslik täiendkoolitus

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Auto puhul saan ma täiendkoolitusest aru, sest seadus ei saa nõuda, et õppesõitu tuleb teha ainult talvel, seega kes tegi, saab korrata ja kes ei teinud, peab läbima. Mõistetav.

Motikate puhul aga mulle tundub, et see täiendkoolitus on idiootsus ning usun, et see skeem ei lähe läbi, pakun, et põhikoolitus on lihtsalt ajast ja arust ning hoopis neid kavasid tuleks ringi teha, kas just raskemaks, kuid tänapeävasemaks. Mida lisa siin vaja veel on? Kui ei saanud põhikoolituses selgeks, siis ei tohiks ju lube andagi.

Praegu tundub küll, et keegi lihtsalt on suvisel õhtul vaadanud sõpruse puiesteel kivimaja aknast välja ning kirjutanud vihaga mingi üllitise tagarattal sõitjatele, et "kui ma muidu teid kätte ei saa, siis n*ssin teid uute ja idiootsete seadustega".

Ka ei usu ma, et tegu on riigikassa täitmisega, vaid ametkondadele töö andmisega, kes muidu tööajal riigiraha tegevuseta istudes raiskavad. Kui eelarve annab mingile mõttetule osakonnale teatud summa raha, siis see on ju vaja ära kulutada, no matter what. Moodustagem siis mingi komisjon, kes teeb motikate täiendkoolitusi, traktorirehvi mõõtmiseks mõeldud joonlaudasid ning lehma ammumise mürasummutusfiltreid.

Mõned autokoolid juba oskavad mootorrattasõitu õigesti koolitada - reklaami ma ei tee ning nimesid ei nimeta, kuid kes oskab 1+1 teha, võib mõelda, kes motosurvivali koolitajatest ka autokooliga tegeleb... Survivali grupp võiks ise mingi ägedama autokooli kava välja mõelda :) ei saa ju öelda, et võetakse neil leib suust - nad teevad seda oma vabast ajast ning idee on inimesi sõitma õpetada, see oleks ju ainult au, kui nende õpetused laiemasse massi läheksid.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”