Kohustuslik täiendkoolitus
Re: Kohustuslik täiendkoolitus
Ei noh.. ma ei hakka kogu seda genereeritut siin läbi lugema, kell juba palju. Paar minu mõtet, ehk keegi juba on kirjutanud.. aga siiski..
Tahavad teha täiendkoolitust - olgu, tehku. Aga mina selle eest maksta ei taha. Las saadavad kirja koju nagu sõjaväe komisariaadis, et see see päev ja see see kell on Sul mees nüüd koolitus, midagi maksma ei pea. Riik tasub kulud kuna point on siiski nende poolt nö. elusi säästa.
Koolitusi las viivad läbi mehed kes iga päev tegelevad asjaga maksimumi piirini, näiteks ringraja sõitjad. Mitte mingi töll kellel on loa peal A kategooria ja põristab rahulikult lubatud kiiruse piires. Selline mees ei tea ise ka päris täpselt, mida ta suust välja ajab. Kui mula puhutud siis las kargab ise roika selga ja näitab harjutused ette ja teeb ise läbi. Mitte ei räägi nagu mulle autokoolis räägiti ümberpõike ajal, et tehes nõksu vastas suunas, siis see aitab sul paremini takistusest põigata. Mees rääkis veel seda, et ta ise korra oli seda proovinud ning lõppes see siis kõhukaga. No tere tali. Too aeg olin paras loll kah mootorratta sõidu vallas ega julenudki proovida kuna "äss" ju käis kõhuli. Aasta jagu tänaval huligaanitsedes sain alles aru mida see vastas suunas keeramine teeb.
Aga no bljaad.. kui see asi läbi läheb ja ma selle pa*a eest maksma ka pean hakkama siis raisk sõidan aint rinkat. Või kolin välismaale, üle hakkab viskama..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.