Kohustuslik täiendkoolitus
-
reimps
Re: Kohustuslik täiendkoolitus
Lihtsam on kõigi load kehtetuks kuulutada üleriiklikult ja siis hakata nullist peale. Raha koguma, ptüi, auto-motokoolitusi läbi viima, kõiksugu erinevate valgustustingimustekoolituste, ilmastikuoludekoolituste, kaasliiklejategaarvestamisekoolituste ja muu säärasega. Lõputu rahaauk. Oodake vaid, kui ma valitsusse saan.
Keegi võiks siis sellise koolituse ka sisse viia, kus õpetatakse peateele mitte ette keerama (jäi silma kuskil algusest mingi mürgine märkus, et keegi on ideaaltingimustel autole tagant sisse kütnud. Võtsin isiklikult ja kui sa nägid, et põhjuseks olid minu valed sõiduvõtted, siis mida nah sa passisid ja menti tunnistusi andma ei läinud? Ma sain ju 40€ trahvi
)
Viimasel ajal on jäänud mulje, et hr Vane on veits seniilseks jääma hakanud, omal ajal ta meeldis mulle oma muheda oleku poolest. Aga riigikord oli siis vist veidi teine ka, nüüd tundub, et ta enam ise ei julge eriti ja sestap ka teistel sõita ei taha lasta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.