Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
aga ega keegi pole saanud mõlemat omada vms? tahaks just teada palju see vahe on neil kiiruselt, kas üldse saab aru?
eelmine telo oli neo v ka sonylt ja no see ikka oli tavaliselt päris uimane asi...
E: ei sobi eriti siia teemasse, aga lisan juurde, et kui keegi tahab enda oma ära müüa siis ootan PS-i.

-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Tonis_T kirjutas:mx77 kirjutas:JuSS--- kirjutas:sony ericsson arc s või LG L9.
oskab keegi soovitada kumba valida? kasutan suhteliselt palju ja ajan taga kiirust.
tänud ette!arc s põhiviga on minu meelest nn. ennetava numbrivalimise puudumine. kui HTC-l või samsal tahad kedagi näiteks Mardi nimelise sõbra numbrit valida, siis vajutad lihtselt numpadil neid numbreid, mille all on vastavalt tähed m, a, r ja t. kusjuures piisab vastava numbriklahvi ühekordsest vajutusest ja telefoon hakkab pakkuma nimesid, mis nende tähtede alt hakkavad välja tulema. arc s-il pead siis vastava asja saavutamiseks minema "kontaktid" ja sealt siis kas skrollima kuni vastava nime leiad või siis suht väikesesse otsingu aknasse nime täisklaviatuurilt toksida, mis on näiteks autos suht keeruline.
Konkreetse sony mudeli kohta ei oska öelda kuid mul on acro s ja sellel on see n.n. ennetav numbrivalimine olemas.
oled ikka kindel, mul oli see arc s paari nädala päevad käes ja mu oma seda ei teinud (ehk pidi kuskilt menüüst aktiveerima?)
Kindel, et puudub v?
Sellest vanem mudel Neo ja Neo V koos Android 4-ga on küll selline funktsioon olemas. Android 2.3 puhul ma ei mäleta.. võis ka mitte olla.
mx77 kirjutas:arc s põhiviga on minu meelest nn. ennetava numbrivalimise puudumine.
-
Ivoonu
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
mella kirjutas:Kindel, et puudub v?
Sellest vanem mudel Neo ja Neo V koos Android 4-ga on küll selline funktsioon olemas. Android 2.3 puhul ma ei mäleta.. võis ka mitte olla.
Mul on Android 2.3.6 ja selline funktsioon on täitsa toimiv, kuskil midagi aktiveerinud oma teada ei ole.
-
Kipsi
Teema algataja - Postitusi: 1522
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kust saaks filme " Meesus " ja " Teine Arnold"
?
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1101 korda
- Tänatud: 1122 korda
- Kontakt:
-
minim2gnus
- Kontakt:
JuSS--- kirjutas:aga ega keegi pole saanud mõlemat omada vms? tahaks just teada palju see vahe on neil kiiruselt, kas üldse saab aru?
eelmine telo oli neo v ka sonylt ja no see ikka oli tavaliselt päris uimane asi...E: ei sobi eriti siia teemasse, aga lisan juurde, et kui keegi tahab enda oma ära müüa siis ootan PS-i.
Ise soovitaks LG L9, endal kasutuses olnud LG L3, L5, L7 aga L9 aind näppinud ![]()
Kui peale installida ADW Launcher siis muutub telefon veel eriti kiireks. Kiireimaks kui originaal. Soovitaks siis ka juba Dolphin netibrauserit ning kiire telefon valmis.
viiel tuttaval olnud arc s. üks vahetas selle kiirelt välja. kolm käivad siiamaani garantiiremondis järjepidevalt. 1 rahulolev kasutaja 5st. shiiiiiiiiiit
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
minim2gnus kirjutas:Soovitaks siis ka juba Dolphin netibrauserit ning kiire telefon valmis.
Soovin sinu väidet korrigeerida. Asi selleses, et engine seal all on nii stock, kui ka Dolphin browseril täpselt sama. Seega kui soovitad, siis soovita ikka midagi, mis päriselt ka kiirem on, näiteks Chromet.
Sinu väide on kehtiv vaid pre 4.0 süsteemide puhul.
-
Andrea
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
Ivoonu kirjutas:mella kirjutas:Kindel, et puudub v?
Sellest vanem mudel Neo ja Neo V koos Android 4-ga on küll selline funktsioon olemas. Android 2.3 puhul ma ei mäleta.. võis ka mitte olla.Mul on Android 2.3.6 ja selline funktsioon on täitsa toimiv, kuskil midagi aktiveerinud oma teada ei ole.
Uuemal Androidil ongi see juba olemas. Lisaks tuli veel teine kujundus, uued teemad, digitaalne zoom jne.
-
Andrea
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
JuSS--- kirjutas:aga ega keegi pole saanud mõlemat omada vms? tahaks just teada palju see vahe on neil kiiruselt, kas üldse saab aru?
eelmine telo oli neo v ka sonylt ja no see ikka oli tavaliselt päris uimane asi...E: ei sobi eriti siia teemasse, aga lisan juurde, et kui keegi tahab enda oma ära müüa siis ootan PS-i.
Oota veel veidi ja osta see:
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 382 korda
- Kontakt:
Ise mootorratturina ootan ka just seda telefoni. Aitab nendest niiskuskahjude remondist juba ![]()
-
mart211
Piipz kirjutas:Ise mootorratturina ootan ka just seda telefoni. Aitab nendest niiskuskahjude remondist juba
Mul sõbral on üks uuematest Xperiatest. Vee all saab sõnumeid saata vabalt ja rõdult alla viskamise peale ei teinud ka teist nägu.
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 382 korda
- Kontakt:
Ma pean silmas ka tehnilist poolt, praegused veel müügisolevad veekindlad jäävad mu vajadustele veits nõrgaks. Ma pigistan alati nutikatest viimase välja ja praegusel telefonil jääb mälu väheks, ei saa kõiki rakendusi enam installida, pidev kabetamine mälupulga ja telefonimälu vahel...
-
mx77
- Kontakt:
Antu14 kirjutas:JuSS--- kirjutas:aga ega keegi pole saanud mõlemat omada vms? tahaks just teada palju see vahe on neil kiiruselt, kas üldse saab aru?
Oota veel veidi ja osta see:
5" ekraan, nad on lolliks läinud või? Ma ei saagi aru sellest androiditelefonide valmistajate hullusest teha aina suuremaid ja suuremaid ekraane. alguses oli 3,7", siis 4", siis 4,3; 4,7 ja nüüd 5.
Ma valisin ka endale just uut telefoni ja tee mis tahad, see SJ algselt suuruseks valitud 4" on inimkäe jaoks paras. Samsung SIII oli täiesti võimatu kasutada, alati linnasõitudel ei viitsi BT-d ka aktiveerida ja hoidikusse toppida. Aga sellist labidat autoroolis küll ei kamanda.
-
bitter
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
mx77 kirjutas:5" ekraan, nad on lolliks läinud või?
Trikk seisneb selles, et nendele labidatele saab üle sinihamba töötava väikese toru juurde müüa, mis pihku ka mahub. Siis ei pea labidat üldse välja võtma
. Mingil tootjal on see juba olemas.
mx77 kirjutas:alati linnasõitudel ei viitsi BT-d ka aktiveerida ja hoidikusse toppida
Taskeri või phoneweaveriga saad määrata, et hommikul mingi kell lükatakse bt käima ja õhtul jälle maha.
-
mx77
- Kontakt:
bitter kirjutas:Trikk seisneb selles, et nendele labidatele saab üle sinihamba töötava väikese toru juurde müüa, mis pihku ka mahub. Siis ei pea labidat üldse välja võtma
. Mingil tootjal on see juba olemas.
mx77 kirjutas:alati linnasõitudel ei viitsi BT-d ka aktiveerida ja hoidikusse toppida
Taskeri või phoneweaveriga saad määrata, et hommikul mingi kell lükatakse bt käima ja õhtul jälle maha.
Ja siis hakkavad nende lisatorude ekraanid kasvama
.
Selle peale tuleb meelde mu kunagine NMT tipptoode Benefonilt - autos oli suur telefonikummut ja eraldi juures raadioühendusega telefonitoru, mis kannatas kuni 500 m autost eemal olla.
-
Kipsi
Teema algataja - Postitusi: 1522
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Kontakt:
Kas puldiga väravaid saab ise ka kuidagi reguleerida või tuleb kohale kutsuda spetsialist? nimelt ei jookse enam täpselt kokku.
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Kas puldiga väravaid saab ise ka kuidagi reguleerida või tuleb kohale kutsuda spetsialist? nimelt ei jookse enam täpselt kokku.
Enamusel neil on reguleerimisvõimalused ikka lihtsurelike poolt tehatavad. Selleks, et teada, mida kuidas on vaja juhendit.
Tere,mul oleks kah üks rumal küsimus,milleks on paneelipeal varjatud,et miks varjatakse, et kas muidu ei näe mis foorumis toimub
ja noh.......ok ma küsin hiljem ![]()
ok mul pole siin rohkem aega passida,viimane küsimus oleks et `=kust saab täna ilgelt keppi?,aitäh.
-
StreetMoto
- Kaupmees
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
Meil on siin foorumis kasutaja nimega "ilgekepp". Tema ilmselt ainuke, kes hetkel adekvaatselt vastata suudab sulle.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
Pontus
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
ssxs kirjutas:ega nimi meest veel teeb
Äkki hoopis naist?
-
Schizo
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
kus kohast võiks saada rehvivahetuspuki?
midagi sellist

-
mart211
Nuki kirjutas:kus kohast võiks saada rehvivahetuspuki?
midagi sellist
Biker24 müüb selliseid.
-
bitter
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Nuki kirjutas:kus kohast võiks saada rehvivahetuspuki?
http://www.kauritmoto.com/ pakub 2 erinevat variant. Kohe esilehel.
-
yeekim
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 708 korda
- Tänatud: 466 korda
Siin keegi müüs sellist isetehtud apastraati ilge poleemika taustal-ehk veel alles ![]()
edu
-
minim2gnus
- Kontakt:
Tervist,
kuna ise ei leidnud täpselt seda, mida vaja siis küsin foorumist. Nimelt, oleks soov teha A2 kategooria load, kuid küsimus selles, et kas nende tegemiseks peab olema lihtsalt 17.5 aastane või peab sul olema eelnevalt ka A1 kategooria ? Nimelt soov teha A2 kuna siis saab 20 aastaselt teha ''suure'' A kategooria juhiload ning muidu peab ootama 24 eluaastani. ![]()