Kohustuslik täiendkoolitus
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Re: Kohustuslik täiendkoolitus
sada sirgel kirjutas:nõiteks on arusaamatu miks rollrikasutajatelt ei nõuta liiklusteooria eksamit ehhki nad osalevad võrdselt teistega liikluses ja õnnetusi on ka üksajagu nendega .
Äkki avaldad oma info päritolu allikad, saaks teised inimesed ka targemaks...
.............................................................
Aga teemasse ka - minge persse kõik, kes te kõigile kohustuslikku täienduskoolitust pooldate. Isegi, kui asi oleks tasuta riigi kulul.
Ma ei väida, et ma oskan hästi sõita. Ei kaugeltki mitte.
Aga ma oskan oma käitumise liikluses hoida vastavuses oma sõidukiga, teeoludega, liiklussituatsiooniga ning oma oskustega. See on mulle piisav ja ma ei tahagi rohkem! 27 sõidetud aastaga ei ole mind ära tapetud ja mina kedagi teist ka mitte.
Päriselt ei tea ma tõenäoliselt ka liikluseeskirjadest mitte midagi, sest autokoolis ma mittekunagi käinud ei ole.
80ndate keskel sai DOSAFi mootorrattalubadegrupi nimekirjas oldud aga kohale ma vist ei jõudnudki kordagi. Sõidueksam jäi tegemata, kuna eksamisõiduk ei käivitunud - tegime liikluseksami mingil elektrilisel masinal kus oli kümme küsimust ja neist vähemalt 8 vastused pidid õiged olema ja saime load kätte.
B-kat'i tegin eksternina, kui vahepeal korra need võimalused olid.
86a alates olen erinevate mootoriga kahe- ja kolmerattalistega sõitnud enamvähem koguaeg, vaid vahepeal 90ndat keskel oli paariaastane auk.
Neljarattalisega ka kõvasti üle 0,5mil km veeretud.
Palun, ärge hakake nüüd ainult rääkima, et just minusuguste jaoks neid koolitusi vaja olekski!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.