Rumalad küsimused 2

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

JuSS---
Tsikkel: kx250F

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas JuSS--- »

aga ega keegi pole saanud mõlemat omada vms? tahaks just teada palju see vahe on neil kiiruselt, kas üldse saab aru?
eelmine telo oli neo v ka sonylt ja no see ikka oli tavaliselt päris uimane asi...

E: ei sobi eriti siia teemasse, aga lisan juurde, et kui keegi tahab enda oma ära müüa siis ootan PS-i.

Viimati muutis JuSS---, 06 Veebr 2013, 20:43, muudetud 1 kord kokku.
Pilt
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Tonis_T kirjutas:
mx77 kirjutas:
JuSS--- kirjutas:

sony ericsson arc s või LG L9.
oskab keegi soovitada kumba valida? kasutan suhteliselt palju ja ajan taga kiirust.
tänud ette!

arc s põhiviga on minu meelest nn. ennetava numbrivalimise puudumine. kui HTC-l või samsal tahad kedagi näiteks Mardi nimelise sõbra numbrit valida, siis vajutad lihtselt numpadil neid numbreid, mille all on vastavalt tähed m, a, r ja t. kusjuures piisab vastava numbriklahvi ühekordsest vajutusest ja telefoon hakkab pakkuma nimesid, mis nende tähtede alt hakkavad välja tulema. arc s-il pead siis vastava asja saavutamiseks minema "kontaktid" ja sealt siis kas skrollima kuni vastava nime leiad või siis suht väikesesse otsingu aknasse nime täisklaviatuurilt toksida, mis on näiteks autos suht keeruline.

Konkreetse sony mudeli kohta ei oska öelda kuid mul on acro s ja sellel on see n.n. ennetav numbrivalimine olemas.

oled ikka kindel, mul oli see arc s paari nädala päevad käes ja mu oma seda ei teinud (ehk pidi kuskilt menüüst aktiveerima?)

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Kindel, et puudub v?
Sellest vanem mudel Neo ja Neo V koos Android 4-ga on küll selline funktsioon olemas. Android 2.3 puhul ma ei mäleta.. võis ka mitte olla.

mx77 kirjutas:

arc s põhiviga on minu meelest nn. ennetava numbrivalimise puudumine.

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

ma mõtlen siis sellist arc S-i
Pilt

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

mella kirjutas:

Kindel, et puudub v?
Sellest vanem mudel Neo ja Neo V koos Android 4-ga on küll selline funktsioon olemas. Android 2.3 puhul ma ei mäleta.. võis ka mitte olla.

Mul on Android 2.3.6 ja selline funktsioon on täitsa toimiv, kuskil midagi aktiveerinud oma teada ei ole.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Kust saaks filme " Meesus " ja " Teine Arnold" :ner: ?

Parima hinnaga motorehvid http://www.tiremarket.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1101 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Kipsi kirjutas:

Kust saaks filme " Meesus " ja " Teine Arnold" :ner: ?

http://filmilaenutus.delfi.ee/est/filmid.m/meesus

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

minim2gnus
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas minim2gnus »

JuSS--- kirjutas:

aga ega keegi pole saanud mõlemat omada vms? tahaks just teada palju see vahe on neil kiiruselt, kas üldse saab aru?
eelmine telo oli neo v ka sonylt ja no see ikka oli tavaliselt päris uimane asi...

E: ei sobi eriti siia teemasse, aga lisan juurde, et kui keegi tahab enda oma ära müüa siis ootan PS-i.

Ise soovitaks LG L9, endal kasutuses olnud LG L3, L5, L7 aga L9 aind näppinud :)
Kui peale installida ADW Launcher siis muutub telefon veel eriti kiireks. Kiireimaks kui originaal. Soovitaks siis ka juba Dolphin netibrauserit ning kiire telefon valmis.

Kasutaja avatar

rinx85
Tsikkel: jah

Lugemata postitus Postitas rinx85 »

viiel tuttaval olnud arc s. üks vahetas selle kiirelt välja. kolm käivad siiamaani garantiiremondis järjepidevalt. 1 rahulolev kasutaja 5st. shiiiiiiiiiit

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

minim2gnus kirjutas:

Soovitaks siis ka juba Dolphin netibrauserit ning kiire telefon valmis.

Soovin sinu väidet korrigeerida. Asi selleses, et engine seal all on nii stock, kui ka Dolphin browseril täpselt sama. Seega kui soovitad, siis soovita ikka midagi, mis päriselt ka kiirem on, näiteks Chromet. :D Sinu väide on kehtiv vaid pre 4.0 süsteemide puhul.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

Ivoonu kirjutas:
mella kirjutas:

Kindel, et puudub v?

Mul on Android 2.3.6 ja selline funktsioon on täitsa toimiv, kuskil midagi aktiveerinud oma teada ei ole.

Uuemal Androidil ongi see juba olemas. Lisaks tuli veel teine kujundus, uued teemad, digitaalne zoom jne.

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021
Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

JuSS--- kirjutas:

Oota veel veidi ja osta see:

http://forte.delfi.ee/news/digi/kaega-k ... d=65638146

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 382 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Ise mootorratturina ootan ka just seda telefoni. Aitab nendest niiskuskahjude remondist juba :roll:

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Piipz kirjutas:

Ise mootorratturina ootan ka just seda telefoni. Aitab nendest niiskuskahjude remondist juba :roll:

Mul sõbral on üks uuematest Xperiatest. Vee all saab sõnumeid saata vabalt ja rõdult alla viskamise peale ei teinud ka teist nägu.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 382 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Ma pean silmas ka tehnilist poolt, praegused veel müügisolevad veekindlad jäävad mu vajadustele veits nõrgaks. Ma pigistan alati nutikatest viimase välja ja praegusel telefonil jääb mälu väheks, ei saa kõiki rakendusi enam installida, pidev kabetamine mälupulga ja telefonimälu vahel...

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Antu14 kirjutas:
JuSS--- kirjutas:

Oota veel veidi ja osta see:

http://forte.delfi.ee/news/digi/kaega-k ... d=65638146

5" ekraan, nad on lolliks läinud või? Ma ei saagi aru sellest androiditelefonide valmistajate hullusest teha aina suuremaid ja suuremaid ekraane. alguses oli 3,7", siis 4", siis 4,3; 4,7 ja nüüd 5.
Ma valisin ka endale just uut telefoni ja tee mis tahad, see SJ algselt suuruseks valitud 4" on inimkäe jaoks paras. Samsung SIII oli täiesti võimatu kasutada, alati linnasõitudel ei viitsi BT-d ka aktiveerida ja hoidikusse toppida. Aga sellist labidat autoroolis küll ei kamanda.

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

mx77 kirjutas:

5" ekraan, nad on lolliks läinud või?

Trikk seisneb selles, et nendele labidatele saab üle sinihamba töötava väikese toru juurde müüa, mis pihku ka mahub. Siis ei pea labidat üldse välja võtma :D. Mingil tootjal on see juba olemas.

mx77 kirjutas:

alati linnasõitudel ei viitsi BT-d ka aktiveerida ja hoidikusse toppida

Taskeri või phoneweaveriga saad määrata, et hommikul mingi kell lükatakse bt käima ja õhtul jälle maha.

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

bitter kirjutas:

Trikk seisneb selles, et nendele labidatele saab üle sinihamba töötava väikese toru juurde müüa, mis pihku ka mahub. Siis ei pea labidat üldse välja võtma :D. Mingil tootjal on see juba olemas.

mx77 kirjutas:

alati linnasõitudel ei viitsi BT-d ka aktiveerida ja hoidikusse toppida

Taskeri või phoneweaveriga saad määrata, et hommikul mingi kell lükatakse bt käima ja õhtul jälle maha.

Ja siis hakkavad nende lisatorude ekraanid kasvama :).
Selle peale tuleb meelde mu kunagine NMT tipptoode Benefonilt - autos oli suur telefonikummut ja eraldi juures raadioühendusega telefonitoru, mis kannatas kuni 500 m autost eemal olla.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Kas puldiga väravaid saab ise ka kuidagi reguleerida või tuleb kohale kutsuda spetsialist? nimelt ei jookse enam täpselt kokku.

Parima hinnaga motorehvid http://www.tiremarket.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Kipsi kirjutas:

Kas puldiga väravaid saab ise ka kuidagi reguleerida või tuleb kohale kutsuda spetsialist? nimelt ei jookse enam täpselt kokku.

Enamusel neil on reguleerimisvõimalused ikka lihtsurelike poolt tehatavad. Selleks, et teada, mida kuidas on vaja juhendit.

kaiman
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas kaiman »

Tere,mul oleks kah üks rumal küsimus,milleks on paneelipeal varjatud,et miks varjatakse, et kas muidu ei näe mis foorumis toimub :D
ja noh.......ok ma küsin hiljem :bsmile:

kaiman

ok mul pole siin rohkem aega passida,viimane küsimus oleks et `=kust saab täna ilgelt keppi?,aitäh.

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 205 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Meil on siin foorumis kasutaja nimega "ilgekepp". Tema ilmselt ainuke, kes hetkel adekvaatselt vastata suudab sulle.

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

kaiman

ega nimi meest veel teeb :bsmile:

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

ssxs kirjutas:

ega nimi meest veel teeb :bsmile:

Äkki hoopis naist?

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Schizo
Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Schizo »

kus kohast võiks saada rehvivahetuspuki?
midagi sellist
Pilt

Never ride faster than your Angel can fly!

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Nuki kirjutas:

midagi sellist
Pilt

Biker24 müüb selliseid.

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Nuki kirjutas:

http://www.kauritmoto.com/ pakub 2 erinevat variant. Kohe esilehel.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 708 korda
Tänatud: 466 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Siin keegi müüs sellist isetehtud apastraati ilge poleemika taustal-ehk veel alles :roll:

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

minim2gnus
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas minim2gnus »

Tervist,
kuna ise ei leidnud täpselt seda, mida vaja siis küsin foorumist. Nimelt, oleks soov teha A2 kategooria load, kuid küsimus selles, et kas nende tegemiseks peab olema lihtsalt 17.5 aastane või peab sul olema eelnevalt ka A1 kategooria ? Nimelt soov teha A2 kuna siis saab 20 aastaselt teha ''suure'' A kategooria juhiload ning muidu peab ootama 24 eluaastani. :bsmile:

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”