Jääpiigid poltidest

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Re: Jääpiigid poltidest

Lugemata postitus Postitas janis »

Siin varem räägitud betooninaelad andsid mulle idee kasutada betoonikruve. Nende puhul on mitu eelist, esiteks ei ole vaja neid eraldi teritada sest nad on juba iseenesest väga teravad. Need ei paindu ega murdu kergesti, võrreldes M8 poltidega. Need kruvid mida mina kasutasin on 6mm läbimõõduga, ilma keerme osata mõõtes 5mm, seega on nad kõvasti kergemad kui poldid. Tegin katse ja lõin kruvi konstruktsiooniterasesse kinni ja väljatõmmates oli kruvi ots endiselt terav. Rehvi sisse paigutasin nii nagu poltpiikidega, M6 mutter läheb jõuga keerates ilusti kruvi peale, lisaks keevitasin ka igale kruvile ja mutrile punkti peale. Tulemus on super pidamine. 160/60 17" tagarattale läks 255 kruvi, rohkem ei ole pidamise seisukohast otstarbekas. Kruvid on 30mm pikad seibid soovitavalt võimalikult suured ja õhukesed. Mul rehvipõhjana kasutusel supermoto kasutatud slikid ja natukene väiksed seibid, vaikselt hakkab tagarattal rehvi lõikuma. Järgmise paari juures kasutaksin tagarehvina 150 laia tänavarehvi ja suuremaid seibe, esimesel rehvil kaalu kokkuhoiu põhjusel natukene väiksemaid seibe, sest seal pole lõikumisega probleeme tekkinud.

Pilt
Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”