KTM 300EXC jetting

Kasutaja avatar

Teema algataja
riksx
Tänatud: 2 korda

Re: KTM 300EXC jetting

Lugemata postitus Postitas riksx »

Tervitused

Aega taas mööda läinud ja vahepeal hoogsalt LM-2 näppind. Tulemus on hea, olen kõikidele kõhklustele ja kahtlustele kinnitust saanud ning leidnud enda rattale üsna hea karpa seadistuse temperatuuri vahemikule +5....-5 kraadi.

Karpa seadistust algab peale peadüüsi leidmisest. Selle saan teada üpris lihtsalt ja kahe kolme kiirendusega. Kiirendus on 2 käiguga ja gaas põhjas, ning kuskil 3...5 sekundit.

Pilt

A/F 12,0:1....12,5:1 on veits liiga rikas ja küünal läheb märjaks ning kütuse kulu on ka suur. Kui rääkida suurusest siis CRF450 samal rajal sama moodi sõites võtab kuskil 1/3 vähem kütust kui minul. Selle tõttu on kaks sõitu ka varem lõppend, kuna minul sai lihtsalt kütus otsa.
Kütte segu timmin veits lahjemaks ja sihin tulemust 13,0:1..... 13,5:1 vahele.

Kui peadüüs käes, siis võtan käsile nõela tüübi, clipi asendi ja pilotjeti. Rääkides KTM nõeltest, siis need ei ole kõige ideaalsemad ja osasi auke seetõttu välja ei saa. Näiteks nõela algus on lahja ja lõpp väga rikas. Siin on ka graafik eilse testisõidu tulemusest. Gaasi avamisel on segu veel veits lahja ning pean panema suurema pilotjeti düüsi. See lahja "mägi" enne kiirendamist tekib siis, kui gaasiga jobutada ehk keerad korraks gaasi ja lased kohe maha. Sellised asjad tekivad kui tee olu on kehvad. Igatahes mina olen rahul ja küttesegu õigsust on ka küünla värvus kinnitanud.

Pilt

Kui kellelgil on infot Keihini nõelte koodide kohta siis olge hea ja jagage.

Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”