Hunnik küsimusi algajalt rinkahuviliselt
-
- Tsikkel: Yamaha YZ250F
- Tänatud: 7 korda
Re: Hunnik küsimusi algajalt rinkahuviliselt
oldmaniac kirjutas:Pira kirjutas:Tahtsin huvi pärast küsida kas tõesti annavad harrastajale need commanderid, väljalased ja tasakaalustatud pillid nii palju eelist, et on põhjust teistel nurisemiseks või on see puhas kadedus. Kuna MX-is topi ja tuuni palju rahakott kannatab kuna kiirus jääb ikkagi istme ja lenksa vahelisse tihendisse kinni.
Ise arvasin nagu niipidi, et anna harrastajale tippklassi masin siis ta sõidab ennast lihtsalt sodiks...
Kas tõesti rinkas võistleb ratas mitte sõitja.....lühidalt siis nii....Kuna võhik, sellest ka selline huvi.....
Tegelikult on nii, et kõik viimase 3-4 põlvkonna rattad on enam kui piisavalt vinged ja võimsad ka otse letist. Päts sõitis minu stock rattaga viimasel võistlusel superbike kolmandaks. Kolmandaks lihtsalt selle pärast, et see ratas oli talle võõras ja ta polnud jupp aega sõitnud.
Commanderi järgi pole mul kordagi vajadust olnud ja ma ei näe, et see mind ka kusagilt otsast takistanud oleks. Pigem on vaja mõistusega sõidutehnikat lihvida ja ratta tuunimise asemel piisab hoopis värskest rehvist ning vedrustuse korralikust seadistamisest.
Seda tahtsingi teada.....lihtsalt mõnest postitusest sain valesti aru, umbes nii, et mõni paksema rahakotiga vend tuleb hobi korras 200000-eur maksva rattaga harrastama ja kohtunik sügab kukalt ja ütleb ...ei no sellise püssiga peab küll juba rookie või ma ei tea mis klassi kohe kobima....
EDU teile kallutamisel....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.