algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

vaalapoeg

Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Lugemata postitus Postitas vaalapoeg »

kaval kirjutas:
vaalapoeg kirjutas:
2stroketaliban kirjutas:

Kuid fakt on see, et osta tuleks ratas mis kohe peale karbist välja võtmist laiali ei vajuks ja seda enam, et hind veel kahekordne teistega võrreldes. Ehk siis jääb üle vaadata kawa või cobra poole.

Kas saan õieti aru, et ktm kipub laiali lagunema ning koosteliin nagu vene massinatel?

vale väide puha,mul on ratastega kogemusi,on siin proovitud küll cobrasi ja küll kawasi ja lõpuks on ikka ktm ostetud,ma ei tea mis ktm-ist taliban kõnelebˇvbl.mingist vanemast mudelist aga 2009 ja üles on üle prahi ratas muidu nendega nii massiliselt ei sõidetaks ! viitsid vaata kasvõi eestikate nimekirju ja ytle mitu cobrat või kawat seal on ! vaata kasvõi siia http://www.msport.ee/index.php?page=199&id=521 ja tee järeldus

MInu küsimus oligi taliibile suunatud. Kohalike võistluste nimekiri oli esimene, mida vaatasin :) Aga niipalju olen aru saanud, et katekas on kiirem, umbes 5kg kergem ja ja omab madalatel pööretel rohkem jõudu, kui kawa.Eks see ka ilmselt põhjus, miks võistluste listis praktiliselt ainult katekad figureerivad.
Samas sai ka vähe interneeduses ringi vaadanud, siis kiidetakse kawa vastupidavust.
Cobra puhul siis nagu aru sain, on juba suuremat sorti probleem juppide saadavus. 2-3 nädalat ei viitsi kindlasti juppe oodata.
Muidugi on ju ka veel polini, mille vanat versiooni poiss praegu pruugib. Üldiselt olen mootori vastupidavuse kohta ka teistelt häid sõnu kuulnud. Jupid samas kallid ja ega saadavusega just väga ei hiilga.

Niiet tundub, et KTMi kiiruslikud omadused vs. kawa vastupidavus jääb sõelale.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”