Enduurotrip Taimaal
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Enduurotrip Taimaal
Sai maailmalõpupäeval 21.12.2012 osa võetud päevasest enduuromatkast Tais, Krabi kandis
Kell vähegi asja taisse ja rannas lesimisest villand ning ravimatuks haiguseks "enduro" siis soovitan vähemalt päevane trip kaasa teha, ca 6 tundi tsikli seljas, sõltub ilmast, kui on vihmane siis võib kauem minna, teeolud muutuvad päris karmiks. Jõukohane ka harrastajale!
Kel tekkis huvi siis kae seda linki: http://www.thailand-off-road.com
http://www.tripadvisor.nl/Attraction_Re ... vince.html
parimat
Re: Enduurotrip Taimaal
nii see algab. Kõigepealt raskete KLXidega üks turistikas kusagil koojal maal ja siis varsti oled koduse mitmepäevaenduuro stardis
Muide praegu on ka Männikul väga hea sõita. Saab nii Dakari liiva kui Lapimaa lund kui korralikku siledat jäärada ühe korraga. Poel vaja Taimaalt seda eksootikat otsidagi.
Möku kirjutas:nii see algab. Kõigepealt raskete KLXidega üks turistikas kusagil koojal maal ja siis varsti oled koduse mitmepäevaenduuro stardis
Muide praegu on ka Männikul väga hea sõita. Saab nii Dakari liiva kui Lapimaa lund kui korralikku siledat jäärada ühe korraga. Poel vaja Taimaalt seda eksootikat otsidagi.
Kus täpsemalt te Männikul sõidate, olen endurost kaua eemal olnud ja pole radadega kursis..
Kus täpsemalt te Männikul sõidate, olen endurost kaua eemal olnud ja pole radadega kursis..
ikka tankodroomi pool. Seal Tammjärve kaldal kus on telliskivimaja (tulejuhtimise torn).
Aga võtaks ikka selle enduurotamise Taimaal ikka ette. Ma vaatasin et seal olid menüüs ka "special tests" - kas mõne sellise peal ka käisite?
-
Teema algataja
Möku kirjutas:Kus täpsemalt te Männikul sõidate, olen endurost kaua eemal olnud ja pole radadega kursis..
ikka tankodroomi pool. Seal Tammjärve kaldal kus on telliskivimaja (tulejuhtimise torn).
Aga võtaks ikka selle enduurotamise Taimaal ikka ette. Ma vaatasin et seal olid menüüs ka "special tests" - kas mõne sellise peal ka käisite?
Sellist special test katset me ei läbinud aga kui avaldad soovi väga extreme rada läbida siis sõltub muidugi sõitjast kelle oskused seda lubavad. Meie ei avaldand soovi väga extreme rada läbida.
Rada kulges kiiretel ja kurvilistel liivalõikudel palmisaludes, kus vesi on teele uuristanud sügavaid kraave ja ojasid nii, et kui hetkeks tähelepanu hajub võid leida end mudas, pikad ja kivised tõusud mäkke, mitmed jõgede ületused, keerulised laskumised mööda jõesänge jne. ja väljas mõnusalt soe +38
midagi sellist :http://www.thailand-off-road.com/images ... e%2015.htm
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Kuidas hinna poliitika tundus neil seal?
-
Teema algataja
Cado kirjutas:Kuidas hinna poliitika tundus neil seal?
Kogu päevane endurotripi hind sisaldas; tsikli renti, kütust, lõunat ja transfeer hotellist - 150 euri sõitja
Tegin just sarnase ühepäevase dzungli tripi Kambodžas. Palju soodsam- 80 doltsi + kütus 10 doltsi. Sööki ei olnud hinna sees. Anti T-särk ja klaas õlut pärast. Ratasteks anti honda xr 250. Pakuvad ka kuni 2 nädalasi trippe. Ainult kiitvad sõnad- super lahe! Eestis selliseid teid ja maastikke ei leia. Kuivanud kivistest jõesängidest mäkketõusud, mis kohati läksid traieli moodi sõiduks üle. Rattast hakkas kahju-see sai kivistel lõikudel jubedalt peksa. Dzunglis oli kohti, kus teejuht pidi enne võsa sisse teed tegema, et sealt läbi pääseks. Lisaks kohati põlve sügavused vee uuristatud kanalid teel jpm. Palke, kände, liiva, heinamaad, kivi, lahtisi korvpallisuurusi kive-seda kõike sai. Veetakistusi praegusel aastaajal palju polnud-mõned ojakesed ja paar suuremat lompi. Vihmasel aastaajal pidi olema ainult üks kohutav muda- võib juhtuda, et päevaga saab läbida ainult 20% sellest vahemaast , mis praegu (meie päevane trip oli u. 100 km). Minu kolmenädalase reisi parim päev igatahes!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.