Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
Scrnyful kirjutas:Tänud Mart. Küsimus tuleb sellest, et mul esirehv täiesti läbi ja toa nurgas seisab üks paar-kolm aastat vana rehv, ei tundu olevat eriti plastik, kuid eks kevadel näha saab.
Paar kolm aastat pole üldse vana. Liiga värkse rehv ei pidavar ka hea olema. Sellised kaks-kolm aastat laagerdunu pidi just tänavasõiduks kõige magusam olema.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
maiko93 kirjutas:Saabaste nimi on o´neal aga kust ma teada saan mis mudeliga tegu?
Pakuks clutch mudelit.
Nüüd uuri, kes O'Neal 'idega Virumaal hangeldab.
edu
mure ühe delli läpaka laadijaga. juhe oli katki ,sai otsad lahti arutatud ja kokku tagasi pandud õieti. arvuti hakkas küll juhtme pealt tööle aga akut ei lae. annab miski teate ,et ühenda originaal laadijaga, kuigi see on originaal.kuidas seda uuesti toimima saada .
Kipsi kirjutas:Palju on vaadiõlle oma hind liitrile?
Teen ise oma vaadiõlut. 25 liitri joogile kulub umbes 15 euri, ehk 0,6eur/L + 2 õhtut mõni tund natuke nikerdamist.
Vajamineva kraami olen tellinud pruulimine.ee lehelt
Maitse erinevus poe lurriga on väga suur.
kolp kirjutas:mure ühe delli läpaka laadijaga. juhe oli katki ,sai otsad lahti arutatud ja kokku tagasi pandud õieti. arvuti hakkas küll juhtme pealt tööle aga akut ei lae. annab miski teate ,et ühenda originaal laadijaga, kuigi see on originaal.kuidas seda uuesti toimima saada .
Dellide laadijad on nii ehitatud, et peale laadimisvoolu on seal eraldi juhtme osa, mis edastab laadimiskobakast teatud signaali arvutisse, misläbi arvuti saab aru, et tegemist on originaallaadijaga. Seega nüüd said laadija küll voolu edastama, kui see signaalijuhe on ikka katki. Niiet kas harutad kogu laadija lahti või ostad uue...
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
macintosh kirjutas:Paar kolm aastat pole üldse vana. Liiga värkse rehv ei pidavar ka hea olema. Sellised kaks-kolm aastat laagerdunu pidi just tänavasõiduks kõige magusam olema.
Just õige jutt. Sellised kolm-neli aasat on need kõige õigemad kui juba rehvile tuleb selline nafta hais juurde ja pöidla all ei krudise enam. Targemad mehed teevadki nii ,et ostavad kuskil kaks-kolm aastat varem juba rehvi ära ja siis ootavad õiget aega kuna saab rattale alla panna.
Sul "Scrnyful" ,siin veel palju tegijatelt õppida ,muidu paned teadmatusest veel külje maha. Proovi ikka ennem rumalat küsimust küsides googeldada. Jõudu.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
After the following times tyres are still considered "as new".
BRV: 3 years from production date
(BRV: Bundesverband Reifenhandel und Vulkaniseur-Handwerk e.V., Federal association tyre trade and vulcanising craft)
ADAC: 2 years from production date
AG Worms: 2 years storage after production date
(District Court Worms, decision from the 03/12/1992, DAR 1993, 303)
-
- Tsikkel: V4
- Tänatud: 7 korda
Due to the different profiles, rubber compounds and constructions the ageing process is different for each tyre.http://www.moto-tyres.ie/reifenalter.html
Miks sa ajad siin inimestele paska? Googeldada oskab iga inimene ,kellel arvuti on. Karta ju on ,et rehv läheb aastatega paremaks nagu vein... Kuupealt oled kukkunud v?
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Minu kogemused ütlevad, et 3/4 inimestest ei oska googeldada. Eelkõneleja kaasa arvatud. See selleks. Ma ei väida, et rehv läheb aastatega paremaks, aga esimesed 3 aastat, kui on säilitatud korralikes tingimustes on tegemist uuväärse rehviga. Esimesel aastal pärast tootmist pole väidetavalt rehvi omadused parimad vaid pigem teisel aastal.
Soovid äkki seda endiselt ümber lükata?
Fakt on see, et tavakasutaja jaoks ei ole reeglina vahet, kas ta rehv on tutikas või 3 aastat vana (eeldusel, et rehvi pole 3 aastat solaariumis praetud vms ekstreemset). Kes seda tõesti põeb, võtku siis pehmema seguga papu ja ongi kohe puhtam ja muretum tunne.
Mul on reegel sõita vanade rinkavihmakatega, mõni on 5-7 aastat vana ja "kõva" kihtki peale tekkinud. Taolistel papudel on seni küll see kiht sealt üpris-üpris ruttu kadunud, aga ma kujutan ette, et mingid kõvema seguga plastikrehvid ei kõlba sellise vanuse juures kuhugi.
reimps kirjutas:Fakt on see, et tavakasutaja jaoks ei ole reeglina vahet, kas ta rehv on tutikas või 3 aastat vana (eeldusel, et rehvi pole 3 aastat solaariumis praetud vms ekstreemset). Kes seda tõesti põeb, võtku siis pehmema seguga papu ja ongi kohe puhtam ja muretum tunne.
Pehmema seguga rehv kardab külma ja vajab soojaks sõitmist, seega vihma ja külmaga võib jälle käpuli käia. Põdejatel on lihtsam tasuta ühistransporti kasutada
reimps kirjutas:Mul on reegel sõita vanade rinkavihmakatega, mõni on 5-7 aastat vana ja "kõva" kihtki peale tekkinud. Taolistel papudel on seni küll see kiht sealt üpris-üpris ruttu kadunud, aga ma kujutan ette, et mingid kõvema seguga plastikrehvid ei kõlba sellise vanuse juures kuhugi.
Mina olen leidnud seda, et enamus kõvema seguga touring rehvidest ei lähegi halvaks. Nende pidamine on halb juba tehasest väljudes ja need peavad ikka kõvasti laagerduma ekstreemtingimustes, et veel kõvemaks minna. Minu kaks lemmikrehvi Bridgestone BT020 ja Pilot Road(I ja üheseguline) on iga ilmaga ühesugused, vanusest sõltumata. Ja ma olen pea 20 eksemplari saanud "testida". Kõige kiiremini kipuvad halvaks minema Dunlop ja Maxxis. Nendega on küll nii olnud, et 5-6 aastat vana rehv ja nii kõva ja libe nagu sõidaks ostukäru rattaga.
Aga üldjuhul olen Reimpsiga nõus. Kui kardate, siis ostke parem rehv ja vahetage tihedamini.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Ma olen aru saanud, et rehv mis peab, see kulub. Mis ei kulu, see ei pea ka. Mida vanem rehv, seda nigelam pidamine.
-
- Tsikkel: crf 450r, Varadero
maiko93 kirjutas:Saabaste nimi on o´neal aga kust ma teada saan mis mudeliga tegu?
Mina sain oma o'nealidele need samad vidinad paar aastat tagasi http://www.ktm.ee Kas ka praegu sealt saab, ei tea!
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Kust maailmast ma leian Honda SLR 19 tollise esiratta müügist? Ebay on tühi. Mingid saksa/soome kohad? Ühest saksa lammarist küsisin, ei ole. Ühest inglise omast küsisin, ei vastata. Lammarite puhul on muidugi üldse kahtlane, et terveid esiosasid leiaks.
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänatud: 5 korda
Loll nagu ma olen Kas tänapäeval on veel vaja nt autol volikirja?
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
kalmer1989 kirjutas:Loll nagu ma olen
Kas tänapäeval on veel vaja nt autol volikirja?
Ikka.
-
- Tsikkel: KTM RC8 R, Honda CB1000R
badandevil kirjutas:kalmer1989 kirjutas:Loll nagu ma olen
Kas tänapäeval on veel vaja nt autol volikirja?
Just eelmine nädal sain MNT-lt vastuse, et paberkandjal enam ei ole ja volitusena läheb arvesse see, et annad oma rohelise dokumendi volitatud isikule.
Tere. Vaja on ainult, siis kui lähed Eestist väljapoole.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
...punkt kirjutas:Tere. Vaja on ainult, siis kui lähed Eestist väljapoole.
Jap, EL-st välja.
-
- Kontakt:
Kas keegi hea photoshoppia, oleks nii lahke ja muudaks masinal värve palun ? Ps
kui panna auto24 lehele tasuline kuulutus ja masin ei leia ostjat ja kuulutus aegub kas siis võib tulla foorumisse kiruma ja vanduma et auto24 peab kuulutusele kulunud raha tagasi maksma
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
kui panna auto24 lehele tasuline kuulutus ja masin ei leia ostjat ja kuulutus aegub kas siis võib tulla foorumisse kiruma ja vanduma et auto24 peab kuulutusele kulunud raha tagasi maksma
Sae võib käima tõmmata igal juhul. Ega siin talvel midagi muud eriti ei toimugi , kuna kõigil on armukesed talvekuuris ja motosügelus veel sügamata
Magimees kirjutas:kui panna auto24 lehele tasuline kuulutus ja masin ei leia ostjat ja kuulutus aegub kas siis võib tulla foorumisse kiruma ja vanduma et auto24 peab kuulutusele kulunud raha tagasi maksma
Sae võib käima tõmmata igal juhul. Ega siin talvel midagi muud eriti ei toimugi , kuna kõigil on armukesed talvekuuris ja motosügelus veel sügamata
![]()
Tglt peaks nii olema ,et talvel just toimub ja suvel kõik rataste seljas
Panen igaks juhuks rumalate küsimuste alla.
Kas keegi kummihunt oskab öelda, et kui mul on 18 tollisel 250 laiusega rehvil serv kahjustatud ja õhku pidama ei saa, kas on olemas mingi sobiva mõõduga sisekumm, mille sinna võiks panna ? Kus ma seda otsima peaks ? Traktori varuosi müüvast poest ?
Spets musta värvi plöga ei aita serva ja velje vahel?
Härg kirjutas:Panen igaks juhuks rumalate küsimuste alla.
Kas keegi kummihunt oskab öelda, et kui mul on 18 tollisel 250 laiusega rehvil serv kahjustatud ja õhku pidama ei saa, kas on olemas mingi sobiva mõõduga sisekumm, mille sinna võiks panna ? Kus ma seda otsima peaks ? Traktori varuosi müüvast poest ?
Kas on olemas mingit sellist seadet millele panen AA patareisid sisse ja see suudab mulle USB toite tekitada? Lihtsalt vahest ei ole ei 220V ega 12V saadaval aga USB seadet oleks vaja toita/laadida, või siis ei ole aega laadid aga patareisid saaks osta ja kohe kasutada. Kust Eestist sellist saada võiks?
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
antia kirjutas:Kas on olemas mingit sellist seadet millele panen AA patareisid sisse ja see suudab mulle USB toite tekitada? Lihtsalt vahest ei ole ei 220V ega 12V saadaval aga USB seadet oleks vaja toita/laadida, või siis ei ole aega laadid aga patareisid saaks osta ja kohe kasutada. Kust Eestist sellist saada võiks?
Selliseid seadmeid on hulgaliselt. Proovi sellist kohta nagu Photopoint neil on suur valik. Asja nimi, mida otsid võiks olla "power pack" või "external battery pack".
Ma ei kirjutanud rehvi peale paneku plögast. On selline musta värvi kumjas ollus, millega ka viga saanud rehvi serva tihendada saab.
Autorehvidega tegelevates kohtades kindlasti on.
Härg kirjutas:Plöga ei aidanud. Peale pannes sai rehvi serv viga
mella kirjutas:Ma ei kirjutanud rehvi peale paneku plögast. On selline musta värvi kumjas ollus, millega ka viga saanud rehvi serva tihendada saab.
Autorehvidega tegelevates kohtades kindlasti on.Härg kirjutas:Plöga ei aidanud. Peale pannes sai rehvi serv viga
Mul on Biker24'jas rehve korduvalt selle musta plögaga "remonditud". Nii auto kui tsikli omad on hiljem pidanud hästi(va üks autorehv, mis oli nii puretud, et ei saanudki pidama).