Rumalad küsimused 2

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Scrnyful kirjutas:

Tänud Mart. Küsimus tuleb sellest, et mul esirehv täiesti läbi ja toa nurgas seisab üks paar-kolm aastat vana rehv, ei tundu olevat eriti plastik, kuid eks kevadel näha saab.

Paar kolm aastat pole üldse vana. Liiga värkse rehv ei pidavar ka hea olema. Sellised kaks-kolm aastat laagerdunu pidi just tänavasõiduks kõige magusam olema.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 694 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

maiko93 kirjutas:

Saabaste nimi on o´neal aga kust ma teada saan mis mudeliga tegu? :shock:

Pakuks clutch mudelit.
Nüüd uuri, kes O'Neal 'idega Virumaal hangeldab.

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

kolp

Lugemata postitus Postitas kolp »

mure ühe delli läpaka laadijaga. juhe oli katki ,sai otsad lahti arutatud ja kokku tagasi pandud õieti. arvuti hakkas küll juhtme pealt tööle aga akut ei lae. annab miski teate ,et ühenda originaal laadijaga, kuigi see on originaal.kuidas seda uuesti toimima saada .

Matheus
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Matheus »

Kipsi kirjutas:

Palju on vaadiõlle oma hind liitrile?

Teen ise oma vaadiõlut. 25 liitri joogile kulub umbes 15 euri, ehk 0,6eur/L + 2 õhtut mõni tund natuke nikerdamist.
Vajamineva kraami olen tellinud pruulimine.ee lehelt
Maitse erinevus poe lurriga on väga suur. :bsmile:

Kasutaja avatar

remlak
Tsikkel: F650ST

Lugemata postitus Postitas remlak »

kolp kirjutas:

mure ühe delli läpaka laadijaga. juhe oli katki ,sai otsad lahti arutatud ja kokku tagasi pandud õieti. arvuti hakkas küll juhtme pealt tööle aga akut ei lae. annab miski teate ,et ühenda originaal laadijaga, kuigi see on originaal.kuidas seda uuesti toimima saada .

Dellide laadijad on nii ehitatud, et peale laadimisvoolu on seal eraldi juhtme osa, mis edastab laadimiskobakast teatud signaali arvutisse, misläbi arvuti saab aru, et tegemist on originaallaadijaga. Seega nüüd said laadija küll voolu edastama, kui see signaalijuhe on ikka katki. Niiet kas harutad kogu laadija lahti või ostad uue...

'74 Verhovina 5 -> pikk paus -> 97' BMW F650ST
Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

macintosh kirjutas:

Paar kolm aastat pole üldse vana. Liiga värkse rehv ei pidavar ka hea olema. Sellised kaks-kolm aastat laagerdunu pidi just tänavasõiduks kõige magusam olema.

Just õige jutt. Sellised kolm-neli aasat on need kõige õigemad kui juba rehvile tuleb selline nafta hais juurde ja pöidla all ei krudise enam. Targemad mehed teevadki nii ,et ostavad kuskil kaks-kolm aastat varem juba rehvi ära ja siis ootavad õiget aega kuna saab rattale alla panna.
Sul "Scrnyful" ,siin veel palju tegijatelt õppida ,muidu paned teadmatusest veel külje maha. Proovi ikka ennem rumalat küsimust küsides googeldada. Jõudu.

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

After the following times tyres are still considered "as new".
BRV: 3 years from production date
(BRV: Bundesverband Reifenhandel und Vulkaniseur-Handwerk e.V., Federal association tyre trade and vulcanising craft)
ADAC: 2 years from production date
AG Worms: 2 years storage after production date
(District Court Worms, decision from the 03/12/1992, DAR 1993, 303)

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Due to the different profiles, rubber compounds and constructions the ageing process is different for each tyre.http://www.moto-tyres.ie/reifenalter.html

Miks sa ajad siin inimestele paska? Googeldada oskab iga inimene ,kellel arvuti on. Karta ju on ,et rehv läheb aastatega paremaks nagu vein... :wack: Kuupealt oled kukkunud v?

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Minu kogemused ütlevad, et 3/4 inimestest ei oska googeldada. Eelkõneleja kaasa arvatud. See selleks. Ma ei väida, et rehv läheb aastatega paremaks, aga esimesed 3 aastat, kui on säilitatud korralikes tingimustes on tegemist uuväärse rehviga. Esimesel aastal pärast tootmist pole väidetavalt rehvi omadused parimad vaid pigem teisel aastal.
Soovid äkki seda endiselt ümber lükata?

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Fakt on see, et tavakasutaja jaoks ei ole reeglina vahet, kas ta rehv on tutikas või 3 aastat vana (eeldusel, et rehvi pole 3 aastat solaariumis praetud vms ekstreemset). Kes seda tõesti põeb, võtku siis pehmema seguga papu ja ongi kohe puhtam ja muretum tunne.
Mul on reegel sõita vanade rinkavihmakatega, mõni on 5-7 aastat vana ja "kõva" kihtki peale tekkinud. Taolistel papudel on seni küll see kiht sealt üpris-üpris ruttu kadunud, aga ma kujutan ette, et mingid kõvema seguga plastikrehvid ei kõlba sellise vanuse juures kuhugi.

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

reimps kirjutas:

Fakt on see, et tavakasutaja jaoks ei ole reeglina vahet, kas ta rehv on tutikas või 3 aastat vana (eeldusel, et rehvi pole 3 aastat solaariumis praetud vms ekstreemset). Kes seda tõesti põeb, võtku siis pehmema seguga papu ja ongi kohe puhtam ja muretum tunne.

Pehmema seguga rehv kardab külma ja vajab soojaks sõitmist, seega vihma ja külmaga võib jälle käpuli käia. Põdejatel on lihtsam tasuta ühistransporti kasutada :mrgreen:

reimps kirjutas:

Mul on reegel sõita vanade rinkavihmakatega, mõni on 5-7 aastat vana ja "kõva" kihtki peale tekkinud. Taolistel papudel on seni küll see kiht sealt üpris-üpris ruttu kadunud, aga ma kujutan ette, et mingid kõvema seguga plastikrehvid ei kõlba sellise vanuse juures kuhugi.

Mina olen leidnud seda, et enamus kõvema seguga touring rehvidest ei lähegi halvaks. Nende pidamine on halb juba tehasest väljudes ja need peavad ikka kõvasti laagerduma ekstreemtingimustes, et veel kõvemaks minna. Minu kaks lemmikrehvi Bridgestone BT020 ja Pilot Road(I ja üheseguline) on iga ilmaga ühesugused, vanusest sõltumata. Ja ma olen pea 20 eksemplari saanud "testida". Kõige kiiremini kipuvad halvaks minema Dunlop ja Maxxis. Nendega on küll nii olnud, et 5-6 aastat vana rehv ja nii kõva ja libe nagu sõidaks ostukäru rattaga.
Aga üldjuhul olen Reimpsiga nõus. Kui kardate, siis ostke parem rehv ja vahetage tihedamini.

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Ma olen aru saanud, et rehv mis peab, see kulub. Mis ei kulu, see ei pea ka. Mida vanem rehv, seda nigelam pidamine.

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

hotshot
Tsikkel: crf 450r, Varadero

Lugemata postitus Postitas hotshot »

maiko93 kirjutas:

Saabaste nimi on o´neal aga kust ma teada saan mis mudeliga tegu? :shock:

Mina sain oma o'nealidele need samad vidinad paar aastat tagasi http://www.ktm.ee Kas ka praegu sealt saab, ei tea!

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

Kust maailmast ma leian Honda SLR 19 tollise esiratta müügist? Ebay on tühi. Mingid saksa/soome kohad? Ühest saksa lammarist küsisin, ei ole. Ühest inglise omast küsisin, ei vastata. Lammarite puhul on muidugi üldse kahtlane, et terveid esiosasid leiaks.

Kasutaja avatar

Kalmer
Tsikkel: Intruder1500
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Kalmer »

Loll nagu ma olen :wack: Kas tänapäeval on veel vaja nt autol volikirja?

https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

kalmer1989 kirjutas:

Ikka.

SERTÃO
Kasutaja avatar

...punkt
Tsikkel: KTM RC8 R, Honda CB1000R

Lugemata postitus Postitas ...punkt »

badandevil kirjutas:
kalmer1989 kirjutas:

Just eelmine nädal sain MNT-lt vastuse, et paberkandjal enam ei ole ja volitusena läheb arvesse see, et annad oma rohelise dokumendi volitatud isikule.

Tere. Vaja on ainult, siis kui lähed Eestist väljapoole.

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

...punkt kirjutas:

Tere. Vaja on ainult, siis kui lähed Eestist väljapoole.

Jap, EL-st välja.

SERTÃO

minim2gnus
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas minim2gnus »

Kas keegi hea photoshoppia, oleks nii lahke ja muudaks masinal värve palun ? Ps :bsmile:

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

kui panna auto24 lehele tasuline kuulutus ja masin ei leia ostjat ja kuulutus aegub kas siis võib tulla foorumisse kiruma ja vanduma et auto24 peab kuulutusele kulunud raha tagasi maksma

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

Magimees
Tsikkel: Aprilia Shiver 750cc

Lugemata postitus Postitas Magimees »

kui panna auto24 lehele tasuline kuulutus ja masin ei leia ostjat ja kuulutus aegub kas siis võib tulla foorumisse kiruma ja vanduma et auto24 peab kuulutusele kulunud raha tagasi maksma

Sae võib käima tõmmata igal juhul. Ega siin talvel midagi muud eriti ei toimugi , kuna kõigil on armukesed talvekuuris ja motosügelus veel sügamata :D :bsmile:

Võrr-> Stella 50cc -> Moskva 125cc ->Dirt bike 110cc ->Kawasaki KMX 125cc -> Aprilia Shiver 750 cc
Kasutaja avatar

t2g
Tsikkel: zx6r suure R-iga

Lugemata postitus Postitas t2g »

Magimees kirjutas:

Sae võib käima tõmmata igal juhul. Ega siin talvel midagi muud eriti ei toimugi , kuna kõigil on armukesed talvekuuris ja motosügelus veel sügamata :D :bsmile:

Tglt peaks nii olema ,et talvel just toimub ja suvel kõik rataste seljas :mrgreen:

Kasutaja avatar

Härg
Tsikkel: TDM850
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas Härg »

Panen igaks juhuks rumalate küsimuste alla.

Kas keegi kummihunt oskab öelda, et kui mul on 18 tollisel 250 laiusega rehvil serv kahjustatud ja õhku pidama ei saa, kas on olemas mingi sobiva mõõduga sisekumm, mille sinna võiks panna ? Kus ma seda otsima peaks ? Traktori varuosi müüvast poest ?

Kontakt: 555 255 17
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Spets musta värvi plöga ei aita serva ja velje vahel?

Härg kirjutas:

Panen igaks juhuks rumalate küsimuste alla.

Kas keegi kummihunt oskab öelda, et kui mul on 18 tollisel 250 laiusega rehvil serv kahjustatud ja õhku pidama ei saa, kas on olemas mingi sobiva mõõduga sisekumm, mille sinna võiks panna ? Kus ma seda otsima peaks ? Traktori varuosi müüvast poest ?

Kasutaja avatar

Härg
Tsikkel: TDM850
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas Härg »

Plöga ei aidanud. Peale pannes sai rehvi serv viga

Kontakt: 555 255 17

antia

Lugemata postitus Postitas antia »

Kas on olemas mingit sellist seadet millele panen AA patareisid sisse ja see suudab mulle USB toite tekitada? Lihtsalt vahest ei ole ei 220V ega 12V saadaval aga USB seadet oleks vaja toita/laadida, või siis ei ole aega laadid aga patareisid saaks osta ja kohe kasutada. Kust Eestist sellist saada võiks?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

antia kirjutas:

Kas on olemas mingit sellist seadet millele panen AA patareisid sisse ja see suudab mulle USB toite tekitada? Lihtsalt vahest ei ole ei 220V ega 12V saadaval aga USB seadet oleks vaja toita/laadida, või siis ei ole aega laadid aga patareisid saaks osta ja kohe kasutada. Kust Eestist sellist saada võiks?

Selliseid seadmeid on hulgaliselt. Proovi sellist kohta nagu Photopoint neil on suur valik. Asja nimi, mida otsid võiks olla "power pack" või "external battery pack".

Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Ma ei kirjutanud rehvi peale paneku plögast. On selline musta värvi kumjas ollus, millega ka viga saanud rehvi serva tihendada saab.
Autorehvidega tegelevates kohtades kindlasti on.

Härg kirjutas:

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

mella kirjutas:

Ma ei kirjutanud rehvi peale paneku plögast. On selline musta värvi kumjas ollus, millega ka viga saanud rehvi serva tihendada saab.
Autorehvidega tegelevates kohtades kindlasti on.

Härg kirjutas:

Mul on Biker24'jas rehve korduvalt selle musta plögaga "remonditud". Nii auto kui tsikli omad on hiljem pidanud hästi(va üks autorehv, mis oli nii puretud, et ei saanudki pidama).

Kasutaja avatar

stev666
Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas stev666 »

Does not require wide band oxygen sensors

mida see lause täpselt tähendab??

dr800 2x
Suletud

Mine “Ajaviiteks...”