Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013
Re: Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013
Lärm, pane ennast ajaviiteks põlema
Ei ole ühtki sinu enduurot olnud, mida ma oleks kohal olles vähem sõitnud kui juhend ette näeb. Nii E-klassides, rahvaklassis kui traielis. Ja ei ole kordagi kontrollajast välja kukkunud. Niiet rohkem fakte ja vähem möla.
Aga suhtumine on sul muidugi huvitav.. Kas see peaks nüüd panema mind endale tõestama, et ma jätkuvalt suudan seda rada vastavalt juhendile läbi sõita?
Kui sa arvad, et ma käin su võistlustel selleks, et sulle midagi tõestada, siis jõudu edaspidiseks. Ma käin kohal, kui mul aega ja viitsimist on.
See rada sul ei ole ju midagi ületamatut. Tiksu päev otsa tsikli seljas ja põleta bensiini.
Ving enduro reeglite pihta käis ala kohta üldiselt, mitte konkreetselt sinu võistluse kohta. Ära võta isiklikult.
lärm kirjutas:Törista oma trialiga kusagil garaasi taga vaikselt omaette,sa suht vana ka juba et sa nagunii ei suudaks vörtsu enduurot vastu pidada
![]()
...
Kui te mehed selle energia vöistlusrajale paneksite mis te siin foorumis ära raiskate ,siis te oleksite hulga kiiremad ja Mella suudaks lausa ühe ringi asemel kaks vörtsu ringi läbi teha
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.